godišnjica smrti

Bio je cenjeni umetnik, profesor i mentor: Godinu dana od smrti glumca Ivana Bekjareva

0

Glumca je 1967. godine odigrao prvu ulogu, dalje je nastavio da niže uspehe i stekao veliko poštovanje za rad i delo tokom života. Pamte se njegove uloge iz serija "Otpisani", "Gorki plodovi" itd...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na današnji dan pre godinu dana preminuo je veliki srpski glumac, mentor i profesor, zbog posledica virusa korona u 75. godini - Ivan Bekjarev. On je iza sebe ostavio brojne uloge te je tako igrao u preko 150 pozorišnih predstava, preko 50 filmsih ostvarenja, pa ga pamtimo u seriji "Srećni ljudi", "Bolji život" itd. 

 

 

Nakon smrti iza njega su ostali sin Vanja i supruga Milka. Tokom godina života isticao je koliko ceni svoju supugu i koliko je njihov odnos za njega značajan:

 

Moja žena je ljubomorna u onoj normalnoj dozi kada se neko voli. Ništa preterano. Poverenje i želja za očuvanjem porodice su nešto što održava brak, pa takav je slučaj bio i sa nama – rekao je Bekjarev za Blic. 

 

O njoj je govorio sa puno ljubavi i poštovanja koje je gajio prema Milki.

 

Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno - pričao je on za “Hello”.

 

Tada je on prokomentarisao kako se ona nosila sa popularnošću koja je išla uz njegov posao:

 

To nije lako ni meni, a pogotovo je teško za nju. Međutim, imam sreću da je moja supruga vrlo brzo shvatila da su to samo vesti koje prodaju novine i da im ne treba pridavati pažnju. Tako se često dešava da neistine koje se pišu o meni mnogo teže padnu meni nego njoj. Mnogo je češći bio slučaj da me ona teši kada se objavi neka glupost, koja je sastavni deo mog posla, a zbog kojih često patim.

 

 

makonda-tracker