Nemanja Vidić: Sreća i briga u isti mah

0
Nezadovoljstvo zbog povrede noge našem najboljem fudbaleru Nemanji Vidiću zamenjuje osećaj neizmerne sreće zato što uskoro na svet dolazi njegovo treće dete
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vođa odbrane Mančester junajteda i jedan od najboljih defanzivaca današnjice, Nemanja Vidić (29), željno iščekuje trenutak kada će njegova supruga Ana (29) na svet doneti njihovo treće dete. Iako je pre dve nedelje iznet na nosilima sa terena Sent Džekob parka u Bazelu, povreda noge nije mu ublažila osećaj zadovoljstva zbog toga što će ponovo postati otac. Zloslutnu grimasu na licu, nakon što je na njega svom težinom pao Marko Štreler, strelac prvog gola za švajcarskog šampiona, Nemanji su ubrzo zamenili osmesi sinova Luke (5) i Stefana (2,5). Iako se nakon povrede nije oglašavao u medijima, Nemanja je u kratkom razgovoru za Story potvrdio kako nema želju da priča o novitetima u svom životu, ali nam je ipak otkrio da se bliži trenutak kada će na svet doći još jedan njegov potomak.

Na naše pitanje da li će se njegova supruga poroditi u januaru, Nemanja je rekao:

- Imate dobru informaciju, istina je da Anin porođaj nije daleko. Zbog najnovijih profesionalnih dešavanja, neko vreme neću se pojavljivati u javnosti i davati intervjue, naročito ne na temu privatnog života – ljubazno nam je saopštio Nemanja Vidić bez želje da prokomentariše medijska saznanja o tome da će dobiti trećeg sina.

- Kada dete dođe na svet, saznaćete kog je pola – poručio je Vidić uz osmeh i završio razgovor uskrativši nas za informaciju o petom rođendanu svog sina Luke koji će proslaviti ove nedelje. U krugu fudbalerovih prijatelja, šuška se da će i njegovo treće dete biti muškog pola. Međutim, period do rođenja trećeg naslednika Nemanja će najverovatnije provesti van terena zbog najnovije povrede. I menadžer Mančester junajteda, ser Aleks Ferguson, na nedavnoj konferenciji za medije prokomentarisao je Vidićevu povredu.


- Postoje nagoveštaji da je Vidić pokidao ligamente kolena. Izgleda da je reč o težoj povredi i najverovatnije će pauzirati duži period. Svi smo i dalje šokirani, a više informacija imaćemo po povratku u Englesku, kada će Nemanja biti podvrgnut detaljnim pregledima. Dok ne dobijemo snimke sa skenera, nećemo znati o čemu je reč - izjavio je Ferguson novinarima o našem najboljem fudbaleru koji se nedavno našao na udaru srpske javnosti zbog odluke da napusti seniorski reprezentativni tim.

Nikola Rumenić

makonda-tracker