nije se nadao

Radi kao dostavljač hrane i građevinski radnik: Poznati hrvatski glumac otkrio kako je zapao u DUGOVE

0

Kristijan Ugrina hrabro se bori za egzistenciju, a pored stalnog angažmana u pozorištu prinuđen je da ima dodatni posao.

foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/24SATA
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/24SATA

Poznati hrvatski glumac Kristijan Ugrina koji je godinama član Zagrebačkog pozorišta mladih navodno je pre desetak godina svojevoljno je pristao da pomogne koleginici i bude žirant, što ga je po njegovim rečima skupo koštalo.

 

U intervjuu za emisiju "Potraga" na RTL - u ispričao je kojim poslovima se danas bavi kako bi uspeo da vrati dugove i namiri banku, s obzirom na to da je dotična koleginica preminula.

 

To je standardna priča kad neko hoće nekome da pomogne, a taj drugi iskoristi tu dobronamernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči, kada me žena mog profesora s Akademije, kog sam jako voleo, pitala da joj budem žirant za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala da vraća kredite, pa sam kao žirant nasledio te dugove. — rekao je glumac i dodao:

 

Kristijan Ugrina
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/24SATA

 

 Napravila je moratorijum na kredit, ali kamata je morala da se plaća i to je raslo. Cifra se nagomilala. Na kraju sam jedan kredit u pregovorima s bankom otkupio za nekih 50-60 hiljada kuna. — ističe Kristijan.

 

Glumac pored stalnog pozorišnog angažmana radi zarađuje i kao radnik na građevini, a trenutno i kao dostavljač hrane na biciklu.

 

Ugrina publika pamti po predstavama "Tri sestre", "Knjiga i džungli", "Anja Karenjina", "Zaštićena zona", ali i po tv formatima "Tužni bogataš", "Tito", "Bitange i princeze", "Obični ljudi".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker