Aleksandra Radović: Negujem svoju ženstvenost

2
Uprkos tome što su joj želje ćerkice Nine na prvom mestu, lepa pevačica Aleksandra Radović ne krije da njenom zadovoljstvu doprinese i ustaljeni mali rituali kojima doprinosi svom seksepilu
Foto: Ivan Vučićević za Scandal
Foto: Ivan Vučićević za Scandal

Iako je pre više od godinu dana postala mama malene Nine, pevačica Aleksandra Radović (37) vratila je svoj izgled u top formu, ne dozvoljavajući da njene privatne obaveze i majčinske dužnosti trpe zbog poslovnih obaveza. Pevačica je oduvek isticala da joj rad sa decom pričinjava najveće zadovoljstvo, a priliku da stvara za najmlađe imala je i nedavno pozajmivši glas jednom od epizodnih likova u animiranom serijalu Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom. Ne krije da joj je na prvom mestu vaspitavanje ćerke, ali ističe i da je dobrom organizacijom uspela da izdvoji vreme samo za sebe.

- Za svaku ženu važno je da neguje svoju ženstvenost. Najbitnije je voleti sebe i odvojiti vreme bar za male rituale koji nas usrećuju. Vodim računa o svom izgledu i uživam u sitnicama koje me usrećuju, a nekad se osećam ženstveno i kad namažem nokte crvenim lakom. Kažu da svi primete kad se žena oseća dobro. Naravno kao i svakoj pripadnici nežnijeg pola prijaju mi komplimenti, a volim da ih čujem kako od muškaraca, tako i od žena, iako se ne obazirem mnogo na njih - otkriva Aleksandra.

- Godinu koja je prošlapamtiću po tome što sam bila potpuno posvećena svojoj ćerki i ovo je bila njena godina postavljanja na noge, porasli su joj prvi zubići i prohodala je. Pristalica sam verovanja u Deda Mraza i uopšte maštanja i stvaranja nekih iluzija kako kod dece, tako i kod nas odraslih. I danas volim da maštam i da ponekad pobegnem u svoj maleni svet iluzija, zato što je tako sve mnogo lepše - govori pevačica koja pažljivo stvara okruženje u kojem stasava njena ćerkica Nina.

- Veoma vodim računa o tome u kakvom okruženju raste moja Nina. Bitno mi je koje programe gleda na televizji i koju muziku sluša. Dozvoljavam joj da gleda Baby kanal, a što se muzike tiče kod nas u kući slušaju se kvalitetni zvuci kao što su soul i r’n’b. Ne verujem da će moja ćerka krenuti mojim stopama, ali zato ću se truditi koliko je u mojoj mogućnosti da utičem na to koju će muziku slušati. I moj sestrić Luka veoma je muzikalan i pravi je mali hip-hoper - kaže lepa crnka, koja će uskoro svoje fanove obradovati novom numerom, a nedavno je imala i svoj debi na crtanom filmu.

- Oduševljena sam radom na crtanom filmu Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom, time što sam sarađivala sa odličnom ekipom glumaca na čelu sa Draganom Vujićem Vujketom. Veoma me ispunjava rad sa decom i za decu jer je najlepše raditi sa najmlađima. Uskoro ću sa svojim koleginicama Mayom Sar, Ninom Badrić i Karolinom Gočevom prirediti koncert u Beogradu za pomoć najmlađima obolelim od karcinom, tačnije organizaciji NURDOR, udruženju roditelja dece obolele od raka - zaključuje Aleksandra.

Danilo Mašojević

makonda-tracker