hrabro korača

"Moja dete ne prima DEČJI dodatak": Ljiljana Jakšić iskreno govori o borbi za blistavu budućnost naslednice Darije

0

Čuvena Salveta nikada nije posustala u najtežnim životnim borbama, a majčinstvo ju je naučilo da bude istrajna.

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Talentovana i neposredna glumica Ljiljana Jakišić hrabro se bori sa životnim situacijama kao samohrana majka, a veoma je radnosna zbog činjenica da trenutno ima prilike da se druži sa publikom koja joj je nedostajala.

 

Počela sam polako da radim, i ovom prilikom pozivam sve zainteresovane ljude da dođu i pogledaju predstave koje radim u kući Đure Jakšića 13. novembra uz sve propisane mere. Igra se od devetnaest časova, komad koji se zove "Skadarlijka", po tekstu Isidore Bjelice. I takođe pozivam u muzej "Vuka i Dositeja", gde igram jednom mesečno predstavu "Moj otac Vuk Karadžić". Ovog meseca je u nedelju, 14. novembra, u 12 časova. Dakle u podne. To će mi biti najveća radost da moja publika dođe ― rekla je glumica i istakla da li trenutno mogu da žive od glumačke plate, s obzirom na to da je osmogodišnja Darija uveliko školarac.

 

 

― Snalazimo se! Moje dete ne prima dečji dodatak jer prelazim tu osnovicu da bih imala pravo na to. Dakle, moja primanja su iznad toga. Devojčica je sjajno kao i sva deca divno je biti pored nje i njenih vršnjaka ― govori Ljiljana i dodaje kako i danas postoje humani i časni ljudi koji su se ponudili da joj pomognu u kriznim momentima.

 

 ―Meni je to samo potvrda da smo dobri ljudi. I svaki takav gest, me podseti da i ja to isto uradim kad god mogu ― završava Jakšićeva za Kurir.

 

 

Podsetimo, glumica je dobila prvo dete u 52. godini, a nakon što je tadašnji partner saznao da je u drugom stanju, napustio ih je. Ljiljana neretko ističe koliko joj znači naslednica.

 

Darija voli što je mama glumica i raduje se svakoj prilici da je gleda. Ona sama voli javne nastupe, voli da peva, pleše, recituje, mikrofon ju je fascinirao još od kako je prohodala, ali zasad želi da bude arheolog, da „istražuje šta je bilo nekada”, želi da bude šnajderka, aktivna je u kuhinji kod seckanja voća i povrća, a najviše voli da lista geografske atlase, da čita o svemiru i planetama. Ja se trudim da pronađem, objasnim, da ispratim njena interesovanja ― rekla je svojevremeno glumica.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker