Nov stil

Ne prestaje da iznenađuje izgledom: Seka Aleksić ima 10 kilograma manje, kratku frizuru i savršeno je stilizovana

3

Pevačica je nakon što je smršala, kako je navela, hraneći se zdravo, promenila frizuru, a sada je iznenadila svojom odevnom kombinacijom, pa joj na društvenim mrežama stižu samo pohvalni komentari. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pevačica Seka Aleksić je na svom Instagram profilu podelila fotografiju ispod koje se nizao veliki broj pozitivnih komentara jer ona na njoj izgleda fantastično. 

 

Naime, pre nekog vremena odsekla je kosu i promenila frizuru, a tom prilikom je izjavila:

 

 

— Uopšte nisam planirala da se ošišam. Došlo mi je. Dopao mi se ovaj autfit i zamislila sam se sa ovakvom frizurom i poželela sam kratku frizuru, dosadila mi je kosa - otkrila je Seka koja je izgubila 10 kilograma.

 

Sada je pored dobro stilizovane kose nosila i odelo, jedne domaće modne kuće, koje joj je savršeno stajalo, jer je sako isticao njen struk i vitku liniju. Pantalone koje su bile deo ovog autfita imale su široke nogavice i takvim krojem donele jedan modernu notu njenom izgledu jer je oversize garderoba u i dalje u trendu. 

 

Vrlo interesantna je bila i bela košulja koja ima dugačke rukave, simpatičnu kragnicu koja je davala grofovsi izgled i jednu posebnu dimenziju kompletnoj kombinaciji i stilu. 

 

 

Podsetimo da je Seka nedavno i prokomentarisala kako je izgubila 10 kilograma:

 

— Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - istakla je ona. 

 

 

 

makonda-tracker