U Novu godinu s Ivanom Ivanovićem i finalistima Prvog glasa Srbije

1
Puno dobrog humora, vesele i najbolje melodije kao i bogat filmski program obeležiće doček Nove godine uz Prvu srpsku televiziju.

Gledaoce u samoj novogodišnjoj noći očekuje specijno izdanje muzičko-humorističke emisije Prvi glas Srbije – koncert u kojoj ćemo videti sva najbolje pevače ovog popularnog šoua i lica Prve u do sada neviđenim izdanjima.

Emisiju će otvoriti popularni voditelj Ivan Ivanović koji će nas nasmejati svojim britikim i ironičnim šalama i komentarima ali ovaj put, ne na račun političara ili estrade već, ni manje ni više, svoje kuće.

Glavne muzičke zvezde emisije su naravno top deset finalista Prvog glasa Srbije koji će zagrejati atmosferu do usijanja najvećim domaćim i inostranim hitovima, narodnim i zabavnim melodijama koje su tradicionalno na prazničnom repertoaru.

Voditelji Prve će se pojaviti u najneobičnijim izdanjima i zanimljivim voditeljskim kombinacijama, a duhovitim najavama uveseliće novogodišnju noć. Tako će nam neki od njih objasniti i pokazati čemu sve može da služi čuvena rupa iz Prvog glasa Srbije.

Uz pesmu i humor, pevači popularnog muzičkog šoua i voditelji Prve ispratiće staru i poželeti gledaocima sve najbolje u Novoj godini.

Odmah nakon ponoći sledi pravi muzički spektakl – koncert Dina Merlina koji je održan u Beogradu, inače najprodavaniji koncert ikada jer je ovaj popularni izvođač prvi uspeo da napuni tri Arene.

Uz nesvakidašnji šou program i hitove Dina Merlina, Prva je tokom prazničnih dana pripremila i koncerte popularnih izvođača Džibonija i Tonija Cetinskog. Na programu Prve je i bogat filmski program, televizijske premijere domaćih i inostranih filmova - Apokalipto, film reditelja Mela Gibsona, drugi deo čuvene komedije Maska, avanture galskih junaka Asteriksa i Obeliska, Otimači izgubljenog kovčega, nastavak sage o malom čarobnjaku Hariju Poteru, kao i premijera domaćeg filma Beli Lavovi.

Tokom prazničnih dana, videćemo i specijalno izdanja emisije emisija Galileo koja će nas podsetiti šta se sve dogodilo u protekloj godini i koje su to stvari koje su već promenile svet i nas. Novogodišnje izdanje emisije Exkluziv otkriće nam kako se u Srbiji ali i regionu i svetskim metropolama slavila najluđa noć, ko je bio najveseliji i gde je provod bio najbolji.

 

makonda-tracker