nije joj lako

Srce mi je slomljeno zbog svega što se dešava: Selin Dion zvanično otkazala koncerte zbog ZDRAVSTVENOG stanja

0

U konsultaciji sa timom lekara došli su do zaključka da bi pevačica trebalo da pomeri druženje sa mnogobrojnom publikom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena muzička zvezda Selin Dion s velikom tugom morala je da obavesti publiku da u narednom periodu neće biti dugo najavljivanih koncerata jer se ne oseća dobro. 

 

Ovu vest veoma je rastužila ljubitelje njenog lika i dela, a pevačica je pokušala da putem društevnih mreža pokaže koliko joj je teško zbog ove situacije.

 

"Moj tim i ja pripremali smo se poslednjih osam meseci. Nemam reči kojima bih opisala svoje razočarenje, ali sada moram da se fokusiram da budem bolje čim pre. Srce mi je slomljeno zbog svega."

 

Koncerte je trebalo da  održi od 5. do 19. novembra i od 19. januara do 5. februara, ali su joj lekari savetovali da štedi svoj organizam jer joj poslednji rezulatati nisu išlu u prilog, a bolni grčevi koje mesecima oseća joj remete svakodnevni život.

 

Selin Dion
foto: Profimedia

Podsetimo, Selin su prethodne tri godine bile veoma turbulente i izazovne s obzirom na to da je 2018. godine izgubila supruga Renea Anželila nakon borbe sa kancerom, a potom i rođenog brata koji joj je bio neizmerna podrška.

 

Dionova je ipak uspela da nađe svoj put, te danas uživa sa 15 godina mlađim izabranikom Pepeom Munjozom.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker