iskren je

Zaboravili su da postojim, razočaran sam: Bojan Perić ne krije trenutno stanje svoje glumačke karijere

0

Iako su producenti, kolege i publika u Periću videli veliki potencijal, desio se preokret, a nove uloge ga i dalje očekuju.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Šarmantni glumac Bojan Boki Perić široj publici postao je prepoznatljiv nakon uloge kapetana Stošića u hit seriji "Vojna akademija", a kasnije su usledile sporedne role kojima je dokazao svoj talenat ali kako ističe, sve je manje poziva za nove projekte.

 

"Ne znam šta da vam odgovorim na ovo pitanje. Nisam odbijao uloge, ali su me izgleda zaboravili da postojim. Ma nije bitno! Naći će me neko drugi. Nisam tužan, više sam razočaran." ― istakao je glumac za Blic i dodao kako je proveo proteklo leto.

 

"Letos sam snimio epizodu domaće igrano dokumentarne serije "Branilac". Inače, više i ne putujem onoliko kako smo navikli tako da čekam da se vrati neko normalno vreme. Mada ne verujem da će se ono uskoro vratiti.Bukvalno je pesimizam na nivou."

 

Ono što ga je u kinematografskom smislu veoma inspirisalo jeste premijera novog filma o Džejmsu Bondu sa Danijelom Krejgom u novoj ulozi.

 

"Krejgu želim sreću sa sledećim ulogama. A što se tiče novog Bonda, možda bi to mogao da bude Tom Hardi. On mora biti britanski glumac, ali kakve su već sada najave, možda bude Afro Amerikanac. Ima dosta mlađih glumaca koji bi mogli da igraju tajnog agenta 007. To je uloga koja iziskuje šlif i šmek. Morate da budete veliki šmeker kao Džejms Bond."  ― priznaje Perić i ističe da su po njegovom sudu  Šon Koneri i Timoti Dalton najbolje doneli ovu ulogu.

 

Podsetimo, glumac se godinama zabavljao sa naslednicom pozorištne glumica Daniele Kuzmanović Pavlović Anđelom ali ova ljubav nije imala srećan kraj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker