Inna u Beogradu

0
Najveća evropska dance zvezda INNA Novu Godinu je proslavila sa 400 miliona pregleda spotova na sajtu Youtube i 4 milionitim fanom na svojoj zvaničnoj Facebook strani!

Od 1. januara u prodaji će se naći ulaznice  za koncert Inne, koji će se održati za Srpsku novu godinu u Belexpocentru 13. januara. Nova cena ulaznica iznosiće 1500 dinara dok će cena VIP ulaznica iznositi 2500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Do 1. januara važiće cena ulaznica od 1200 dinara, odnosno 2000 dinara za VIP ulaznice. Cena karte na dan koncerta iznosiće 1700 dinara!

Kao dokaz popularnosi koju ova atraktivna Rumunka uživa svedoče i najnoviji  podaci da je ukupan broj pregleda njenih spotova na sajtu You Tube dostigao cifru od neverovatnih 400 miliona dok je 4 miliona ljudi lajkovalo Inninu zvaničnu Facebook stranicu. Tome možemo da dodamo i cifru od preko 500 000 prodatih singlova i to samo  u Britaniji! Zato i ne čudi što, i nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu, vlada veliko interesovanje za njen prvi veliki beogradski nastup.

Pored Inne, na novogodišnjem koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP. Hitovi poput Idemo gore i Celu noć i celi dan zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba za samo 3 meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Top FM DJ podrška, DJ Borko Bajić i DJ Dejan Matić upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.

makonda-tracker