Humanitarni fond Novak: Čarobni paketići, čarobnoj deci

0
Humanitarni Fond Novak podelio je u Sali S.C Šumice na Voždovcu, u humanitarnoj akciji pod nazivom Čarobni paketići, čarobnoj deci, 1200 novogodišnjih paketića.

Institucije iz kojih dolaze deca kojoj su podeljeni paketići su: Dom za nezbrinutu decu Zvečanska, Svratište za decu ulice, Dom za decu ometenu u razvoju Sremčica,  Dečije selo, Sremska Kamenica, romsko naselje na Novom Beogradu, Prihvatilište za decu, Izbeglički kamp Resnik, Izbeglički kamp Mirijevo, romsko naselje ispod Pančevačkog mosta, Udruzenje osoba sa invaliditetom FENIX, O.Š Bora Stanković sa Banjice.

Priredbu je, ispred Humanitarnog Fonda Novak otvorilaDijana Đoković, koja je pozdravila prisutne i tom prilikom rekla:

- Želim da Vas pozdravim u Novakovo ime i u ime porodice Đoković. Novak danas nije sa nama, iz opravdanih razloga, ali sam sigurna da se raduje jednako koliko i mi svi ovde, srećni što vidimo Vaše osmehe. Hvala Vam što ste došli i pružili nam priliku da se družimo i smejemo zajedno. Verujemo da je iznad svega najvažnije pružiti ruku, otvoriti srce, osmehnuti se i učiniti nekom drugom nešto lepo!

Nakon uvodnog govora usledio je muzičko-zabavni performans, koji je izveo Predrag Vuković Peđolino, pod nazivom – Deda mraz će sigurno doći. Za vreme trajanja programa, mališanima su podeljeni paketići.

Humatarni Fond Novak se zahvaljuje svojim prijateljima kompanijama: Zlatiborac, Pošta Srbije, Aleksandar Group, Lasta, Gebruder Weiss, MBA, ComTrade, Articons, Aeroklub, CIP, Cinema, Megatrend, Elita-Cop, ALTO-Nameštaj, Eurolux, Stage Pro, kao i Ministarstvu prosvete i nauke i Centru za kulturu i sport  “Šumice“ koji su nam pomogli da ovu akciju sprovedemo u delo.

makonda-tracker