Revija pobednika Pret-A-Opel takmičenja za proslavu rođendana

0
Kompanija Opel proslavila je 20 uspešnih godina njene zvezde, Opel Astre, u Mixer House-u u Beogradu, uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti iz srpskog javnog života, novinara, Opelovih partnera, počasnih gostiju, a pre svega vernih zaljubljenika u Opel.

Na iznenađenje svih prisutnih predstavljena je nova zvezda na već prepunom Opel zvezdanom nebu, Astra GTC. Niko od prisutnih gostiju nije očekivao da će biti u prilici da među prvima u Srbiji vidi novu Astru GTC. Na samom početku proslave velikom broju zvanica su se obratili poznata srpska voditeljka Aleksandra Jeftanović i generalni direktor Opela Ivan Kekić podsetivši sve prisutne na uspešnu priču Opel Astre koja traje već tačno 20 godina.

Aleksandra Jeftanović  je naglasila kako ovaj automobil svoje korene vuče iz dizajna i performansi čuvenog Opela Kadeta koji je bio jedno od najpopularnijih evropskih vozila još u prvoj polovini XX veka i koji je prodat u više od 10 miliiona primeraka.

Gosti su mogli da uživaju u izložbi najlepših fotografija koje su pristigle za takmičenje FotOpel. Tema svih fotografija bio je jedan od modela Opel Astre. O pobedniku takmičenja je odlučivao profesionalni žiri u sledećem sastavu: Miša Obradović, fotograf, Jelena Blečić, slikarka i dizajnerka, Maja Petković Ivanović, glavana i odgovorna urednica prvog modnog portala u Srbiji SML.rs, Branko Baki Koljajić, profesionalni fotograf, Mihajlo Todorović, urednik fotografije magazina Top Speed i Irena Gvozdenović, menadžer za komunikacije Opela. Članovi žirija su jednoglasno odlučili da je nagradu osvojio Miloš Miljanić iz Beograda, na čijoj prelepoj fotografiji se nalazi Astra G Bertone Turbo. Nagradu, profesionalni foto aparat, je pobedniku takmičenja uručila Jelena Blečić, pohvalivši kreativnost svih učesnika.

Osim izložbe najlepših fotografija konkursa FotOpel, na fantastičnoj modnoj reviji predstavljeni su i najinteresantniji radovi takmičenja Pret-A-Opel. Osnovni zadatak takmičenja Pret-A-Opel bio je kreiranje zabavne, atraktivne i moderne majice koja na najbolji način prikazuje vrhunska svojstva Astre GTC. Treće mesto Pret-A-Opel takmičenja je osvojio Vladimir Josipović, drugo Jelena Cvejić, a prvo Emina Ćorić, student modnog dizajna na ModArt University of fashion design u Beogradu.

makonda-tracker