Parovi: Predstavljeni takmičari nove sezone luksuznog rijalitija

3
U luksuznu vilu Laneta Gutovića i Vanje Kostić, u subotu u 20:30 časova useliće se deset VIP parova, koji će u luksuzu boraviti ukupno 101 dan i se boriti za glavnu premiju.

Prodkucijski tim je poručio: imaćete sve, poslugu, manikire, frizere, jelo i piće po izboru, šampanjac, žurke, zabave, posete najbližih...

- Ovo je nešto sasvim novo - poručio je Mihailo Mijingo novinarima, juče na konferenciji za medije, koji u rijaliti ulazi sa svojom devojkom Martinom Rajević, Plejbojevom zečicom. 

- Mi smo u ljubavnoj vezi, među nama ima emocija i to će se videti. Poželeli smo da učestvujemo u ovom rijalitiju, jer je prestižan - otkrio je Mijingo.

Pred novinarima juče se pojavila i Svetlana Ceca Kitić, sa suprugom Milanom, koja je poručila da su njihovo petoro dece u sigurnim rukama, i da će o o njima brinuti dok supružnici uživaju u luksuzu. Novinarima su oboje demantovali da će biti seksa.

U glamuru, hrani u izobilju, zabavama, uživaće i Miki Jevremović sa svojom partnerkom Ljiljanom Gajić, pevačica Slađana Đorđević Bucka i Darko Macurić, novinar Ivan Gajić i Jelena Stevuljević,  Nikola Paunović i Sonja Petrović, Marko Miljković i Dea Tošić...

Vlasnici kuće Lane Gutović i Vanja Kostić, u svojoj bahatosti, iz Pariza posmatraće šta se dešava u njihovoj vili, nagrađivati i kažnjavati goste, ali i ispunjavati im sve, o čemu običan svet samo može da sanja.

makonda-tracker