Klub Mr. Stefan Braun velikom žurkom proslavio deveti rođendan

0
Jedan od najpopularnijih noćnih klubova, Mr Stefan Braun, velikom žurkom obeležio je devet godina uspešnog rada. U lebdećem klubu na devetom spratu, u slavljeničkoj atmosferi i šarenim koktelima uživale su mnogobrojne poznate ličnosti do ranih jutarnjih časova

Među najveselijima su bile pevačica Katarina Ostojić Kaja, ovog puta bez pratnje svog dečka Džunior Džeka, manekenka Gordana Radić, kao i poznati fudbaler Savo Milošević i golman Đorđe Pantić.

 

Šarmantni barmeni i osoblje kluba bilo je na visini zadatka u pravljenju dobre atmosfere, a podršku im je pružila voditeljka Marina Kotevski, zaštitno lice kluba.

Posebna atrakcija žurke bio je izbor za mis mokrih majica, a u žiriju su se našli fudbaleri  Milan Lola Smiljanić, Uroš Čosić kao i Ivan Ranđelović, uvek rado viđeni gosti kluba

Klub Mr Stefan Braun je sebi poželeo još mnogo godina uspešnog rada, dok je ljubiteljima kvalitetnog noćnog provoda svakog dana u nedelji, obećao još puno dobrih žurki i brojna iznenađenja u devetoj sezoni rada.

makonda-tracker