crno od glave (skoro) do pete

Bacila u senku mnoge poznate ličnosti: Buduća snaha Lepe Brene u izdanju zbog kog bi i Kajli Džener UZDAHNULA

1


Na jednoj sinoć održanoj modnoj reviji u Beogradu pojavila se i Sandra Miljaković, devojka Viktora Živojinovića i buduća snaha Lepe Brene, a njen izgled privukao je mnogo pažnje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Već mesecima spekuliše se o odnosu Sandre Miljaković, studentkinje srpskog jezika i književnosti i profesionalne šminkerke, s Viktorom, mlađim sinom Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića. Mediji čas pišu da je par pred venčanjem, čas da su raskinuli, a Sandra i Viktor se ne oglašavaju i s vremena na vreme ih viđamo zajedno.


Ovog puta, Sandra se na jednom gradskom događaju pojavila sama ― i oduvala modnu konkurenciju!


Mlada lepotica sinoć je, naime, bila gošća na jednoj modnoj reviji, gde se pojavila u izdanju u kom vrlo lako možemo da zamislimo Kajli Džener i bilo koju od njenih slavnih sestara. Miljakovićeva je nosila crni autfit, sastavljan od kožnog sakoa kojim se tek ogrnula, efektnog topa koji otkriva stomak i dubokih kožnih zvoncara sa izrezima na nogavicama. Ovu crnu odevnu varijantu upotpunila je crnom tašnicom, dok se opredelila za zlatne lakovane salonke.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Sandra i Viktor se, inače, viđaju od 2019. godine, a iako mediji prate njihovu vezu i detaljno pišu o njoj, oni ne komentarišu svoj odnos i, uopšte, privatni život.

 

 

makonda-tracker