Humanitarni koktel sa poznatima u Čorba kafeu

0
Humanitarna nedelja Deci na dar biće održana u Čorba kafeu od 25. do 31. decembra

U okviru akcije koja će trajati od 25. do 31. decembra prikupljaće se materijal za novogodišnje paketiće ( knjige, školski pribor, nove igračke i slatkiše) i materijalnu pomoć za najugroženiju decu sa Kosova. Ideja akcije je da se ulepšaju novogodišnji praznici najugroženijim mališanima, tako što ćemo im podariti pored materijalnih stvari i paketića, pažnju, ljubav i druženje.

- U sredu 27. decembra organizovaćemo koktel veče za poznate ličnosti, kako bismo prikupili materijal za novogodišnje paketiće. Stoga, pozivamo vas da svojim skromnim doprinosom pomognete ovu akciju i odazovete se našem pozivu. Kako bismo našu poruku nade i dobrih želja mogli iskazati na najbolji mogući način, ovim bismo putem i vas zamolili za malu pomoć. Naime, bilo bi nam izuzetno zadovoljstvo kada biste se zajedno s nama uključili u našu misiju širenja radosti – poručuju vlasnici Čorba kafea.

Svi zainteresovani građani u Čorba kafe mogu doneti školski pribor, slatkiše i nove igračke svakog radnog dana od 10 do 22 časova.

makonda-tracker