(foto)

Haljina u stilu venčanice, torta na 5 SPRATOVA: Marijana Mateus otkrila detalje glamurozne proslave 50. rođendana

2

Poznata dizajnerka Marijana Mateus obeležila je u krugu najbližih važan dan, a na Instagramu je podelila nekoliko detalja

foto: Instagram
foto: Instagram

Marijana Mateus odlučila je da proslavi 50. rođendan u Budimpešti, gde je okupila svoje najmilije, a iako obično ne deli previše o svom privatnom životu pružila je pratiocima na Instagramu priliku da zaviri na slavlje.


Ona je pokazala da su se njene zvanice zasladile belom tortom na pet spratova koja je ukrašena ružama, a dekoracijom su dominirali beli i zlatni tonovi.

 

Nije samo torta ličila na mladenačku, već i odabir odeće podseća na venčanja! Spreda mini, pozadi maksi ― toaleta u kojoj je Marijana Mateus proslavila rođendan je zrači seksepilom i njenim prepoznatljivim stilom, a ukrašena je poluprovidnim materijalom i vezom bele boje.


Zahvalna sam zbog sve ljubavi koju sam dobila. Svi ste moj dan učinili još posebnijim ― napisala je Marijana u opisu fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)


Inače, iako je rođena u Vrbasu, a trenutno živi u Londonu, Marijana je vezana za glavni grad Mađarske jer je u njemu živela s decom nakon razvoda od biznismena Miodraga Kostića.
 

 

makonda-tracker