Veliko finale emisije Šou snova

0
U nedelju 25. decembra u 18 časova pogledajte najhumaniji šou u Srbiji Šou snova koji je stigao do svog finala u ovoj sezoni u koje su se plasirale dve folk pevačice Olja Karleuša i Milena Ćeranić.

Olja će plesati i pevati za san Aleksandre i Darka Miloševa koji koji se grčevito bore da njihova ćerka Dajana progovori i prohoda. Dajana Milošev ima šest godina. Sa nepunih godinu dana roditelji su primetili da se ne ponaša kao ostala deca. Utvrđeno je da ima nedostatak moždanih vijuga na kori mozga. Sa tri godine dobila je epilepsiju. Licencifalija ili stanje u kom se mala Dajana nalazi je izlečivo. Roditelji su prodali kuću i vodili je u Nemačku na lečenje, koje su prekinuli zbog nedostatka novca. Ali ne gube nadu, ono što je neophodno je novac za Dajanino lečenje, a u prikupljanju tog novca već dugo im pomaže Darija Simić, koja će i u finalnoj emisiji Show Snova pevati za Dajanu, a otac Darko će ponovo plesati sa Oljom Karleušom.

Milena Ćeranić peva i pleše da bi pomogla Danijeli Kovačević koja sada  ima 19 godina, a poslednje dve godine budna spava. Nakon porođaja dobila je infekciju i 13 dana kasnije njeno srce prestalo je da kuca. Nakon reanimacije Danijela je u vigilnoj komi. Majka i prijatelji već dve godine bore se da se Danijela vrati normalnom životu i da njena ćerka ima normalno detinjstvo. Danijelini drugovi iz detinjstva Slobodan i Bojan plesaće i pevaće poslednji put sa Milenom, da se Danijela konačno probudi i vrati svojoj porodici.

Voditelji emisije su Nataša Pavlović i Boško Jakovljević.

 

 

makonda-tracker