Masimo Savić u četvrtak uveče u Sava centru

0
Tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu Masimo Savić će održati u četvrtak 22. decembra u Sava centru, gde će promovisati nedavno objavljeni CD Dodirni me slučajno sa koga se već izdvojio regionalni hit spot Iz jednog pogleda sa skoro 500.000 pregled
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Vlasnik jednog od najmoćnijih i najprepoznatljivijih glasova regiona, dokazan u hitovima kao što su  Sjaj u tami, Stranac u noći ili Zar više nema nas, u Sava centru ovaj put izvešće i nekoliko pesama sa novog albuma, poput Iz jednog pogleda, Kruga u žitu ili naslovne Dodirni me slučajno, ali i najavljuje da će više svirati gitaru nego ranije.

- Dođite na koncert u Sava centru, mi jedva čekamo da dođemo kod vas da vam muziciramo, jer smo napravili novi album Dodirni me slučajno i repertoar je osvežen novim pesmama. Ne znam kada smo u bendu imali tako lepu atmosferu i hteli bi da to podelimo sa vama - poručuje Masimo. Ulaznice još sasvim malo ima po cenama od 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara, i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i Doma omladine, kao i preko mreža Card Service i Eventim.

makonda-tracker