Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević: Svako sija kada je zadovoljan

9
Intrigantni par Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš koji su se zavoleli ispred kamera Velikog brata i dalje su srećno zaljubljeni, a lepa Hrvatica sve češće boravi u srpskoj prestonici kod svog izabranika
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Pola godine nakon završetka rijaliti šoua Veliki brat u kojem su se upoznali i zavoleli, pevač Nikola Nemešević Nemeš (23) i Marijana Čvrljak (27) kao ljubavni par i dalje intrigiraju javnost sa područja bivše Jugoslavije. Jesu li zajedno, nisu, vole li se, da li žive zajedno, planiraju li veridbu, venčanje, bebu... samo su neka od pitanja na koja bi mnogi voleli da znaju odgovor.

Atraktivni par prošlog četvrtka pojavio se držeći se za ruke na premijeri savremene romantične komedije Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem u TC Delta city gde su plenili pažnju prisutnih, a markantni pevač otkriva da se saživeo sa tim da njegova romansa sa zgodnom Hrvaticom i dalje izaziva pažnju mnogih.

- Sada sam već apsolutno rasterećen briga te vrste. Normalno je da se Marijana i ja pojavljujemo na mestima na koja nam se izlazi, bilo da je reč o premijerama ili pak običnim izlascima u prodavnicu, kafić... Nemam ništa protiv da nas bilo ko fotografiše kada se negde zvanično pojavimo, naročito ako je to s povodom, kao što je bio slučaj sada na premijeri filma. Dva miliona ljudi u ovom gradu izlazi vikendom i više ne osećamo pritisak kada se negde pojavimo. Nije nas briga ni da li će neko da napiše da smo bili pijani u provodu samo zato što su nas slikali sa čašom u ruci - priča Nikola i objašnjava utisak u javnosti o tome kako uzajamna ljubav isijava iz njih dvoje, te da ne mogu, niti žele da sakriju koliko su srećni.

- Svaki čovek sija i zrači pozitivnom energijom kada je zadovoljan. Nekad je to zbog društva u kojem je, a nekad i zbog mesta na kome se nalazi - kaže Nikola i otkriva planove za predstojeće praznike.

- Neću raditi za Novu godinu i nadam se da ću sa prijateljima uživati na kućnoj žurki jer tu je uvek najbolji provod. Ne ide mi se ni na kakve masovne proslave, a  Božić ću sigurno provesti u rodnom Požarevcu sa porodicom i prijateljima. Kada je reč o provodu ove zime, neće biti nikakvog iživljavanja, ne idemo na Kopaonik na skijanje, ni na druge mondenske destinacije. Već u januarskom roku čekaju me ispiti na fakultetu i još dugo neću moći da se opustim na pravi način - priča Nemeš, inače student Fakulteta muzičkih umetnosti, ukratko komenatrišući informacije pojedinih medija o tome da njegov i Marijanin prijatelj iz Hrvatske, Horvat Čagalj, odnedavno živi sa njima u srpskoj prestonici.

- Svaki dobar prijatelj uvek je dobrodošao kada dođe u grad u kojem ja živim. Horvat je malo u Beogradu, a malo u Zagrebu. U poslednje vreme postao je medijski čergar, ide kud ga novine nose. (Smeh) Toliko smo se već navikli na život sa njim u Velikom bratu da nam je svaki njegov dolazak kao dobar dan - šali se mladi pevač i otkriva kako je došlo do toga da u filmu  Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem otpeva dve numere.

- Do saradnje je došlo još pre godinu i po dana kada su na fakultetu tražili vokale za film i na preporuku jedne profesorke pozvali su mene. Rastko Čolić pisao je originalnu muziku za film, a ja sam kao solista uz podršku muškog hora, pevao dve starogradske pesme: A što ćemo ljubav kriti i Ja te pesmom zovem -  kaže Nemeš i prepričava svoje utiske sa premijere:

 - Bilo mi je veoma lepo i uvek sam zadovoljan kada se zanimljivi projekti privedu kraju. Nisam strepeo od reakcija prisutnih na projekciji, a bilo mi je zanimljivo da čujem sebe na snimku posle godinu i po dana. Nisam u potpunosti zadovoljan kako sve to zvuči jer mislim da bih sada to mogao još bolje da otpevam - siguran je Nikola i ističe da mu je glavni cilj, pored želje da uspešno završi fakultet, napredak u muzičkoj karijeri u čemu ima nesebičnu podršku emotivne partnerke Marijane Čvrljak koja u poslednje vreme sve češće boravi kod svog dečka u srpskoj prestonici.

Nikola Rumenić

makonda-tracker