Toni Cetinski: Bio sam prevaren

1
Pop pevač Toni Cetinski priča o tome kako izgleda njegov samački život otkako se rastao od supruge Ivane Nobilo i priseća ranijih emotivnih rana kada je doživeo neveru
foto: Story press
foto: Story press

Iako je pre dva meseca odlučio da se ne oglašava u medijima nakon rastanka od svoje supruge Ivane Nobilo (34) s kojom je i dalje u zakonskom braku, slavni hrvatski pevač Toni Cetniski (42) dao je ekskluzivni intervju za prestižni magazin StoryBook u kojem je istakao kako još čvrsto veruje u zajedništvo. Mada nije hteo da otkrije razloge koji su doveli do problema u njegovom braku u kojem je dobio ćerkicu Piu (2), muzičar je istakao kako mu je pre i posle svega najvažnije da ostane svoj.

- Ne verujem u tu instituciju, ali verujem u savezništvo. Dok smo u istim dresovima, sve je u redu. Mislim da smo mi sredina u kojoj vlada privid kako su ranijih godina brakovi bili održiviji, da su žene više trpele i navodno je u tome bio ključ. Pređašnjih godina bila je sramota reći da imaš krizu u braku ili da se razvodiš. Društvo je evoluiralo i stiče se utisak kako su ljudi nekako više svoji. Možda to i nije tako loše. Ne treba biti žrtva nečega što društvo nameće. Bolje je biti svoj pa makar se i tri puta ženio, šta god da neko misli o tome – rekao je Toni i otkrio kako se snalazi u samačkom životu.

- Živim nasuprot restorana Fijaker pa se dovijam na razne načine. Nisam vešt u kuvanju, ali znam da pripremim testeninu, a kada je reč o spremanju i peglanju veša, imam gospođu koja mi obavlja kućne poslove. Za sada sve dobro funkcioniše – priča pevač koji za StoryBooka priznao i da je svojevremeno prolazio kroz težak period kada je bio prevaren.

- Da, bio sam prevaren, ali ponovo se vraćam na to da je manje zlo ako se o tome priča i ukoliko se preljuba otvoreno prizna jer se tako može stvoriti nova prilika za vezu, nego da se neko pravi budalom i vređa mu se inteligencija. Imao sam u prošlosti takvih situacija i tumačio sam ih kao nepoštovanje sopstvene ličnosti. Tada sam prekidao jer sam morao sam da otkrivam. Ne volim da mi neko nešto radi iza leđa, niti sam takav po prirodi, mada bih preljubu do neke mere i mogao da razumem – naglasio je Toni i priznao da je, otkako je pre dve godine zakoračio u petu deceniju, života zapao u krizu srednjih godina.

- Brojčano mi je lošije jer sam stariji, ali kupio sam proletos Harly Davidson pa se osećam kao momak. E sada, da li je to kriza srednjih godina? Ne znam. Motor mi je bio velika ljubav iz detinstva. U Rovinju su svi vozili motore. Jednom mi je tata Mirko tokom ručka rekao da biram između motora i klavira. Odabrao sam klavijature i rekao mu da ću sam sebi kupiti motor. I evo, kupio sam ga dvadeset godina kasnije – evocirao je uspomene iz rane mladosti Cetinski i objasnio kako sebe vidi u budućnosti.

 

- Kako sam krenuo, u starosti ću imati veliku i srećnu porodicu (Smeh). Ne spadam u klasične porodične tipove, ali lepo je imati porodicu i decu. Ma, rano je o tome da se razmišlja. Trenutno su mi na listi prioriteta deca, zdravlje i posao – zaključio je Cetinski.

Sandra Njavro

makonda-tracker