Čez Bono i Dženifer Eli: Veridba nije dugo trajala

0
Iako su bili dvanaest godina u romantičnoj vezi, koju su započeli još u vreme dok je Čez bio žena, sin pevačice Šer i Dženifer Eli raskinuli su ovu romansu koja je nedavno bila krunisana i veridbom
foto: Guliver
foto: Guliver

Nakon prosidbe i najave da će završni zahvat i operaciju promene pola obaviti kod naših medicinskih stručnjaka u Beogradu, Čez Bono i njegova dugogodišnja izabranica shvatili su da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj.

- Oboje napuštaju njihovu vezu sa ogromnom količinom ljubavi, poštovanja i naklonosti jedno prema drugom. Drugih saopštenja osim ovog u narednom periodu neće biti i Čez i Eli se nadaju da ćete poštovati njihovu privatnost – rečeno je u zvaničnom saopštenju njihovog zajedničkog predstavnika za javnost.

Ipak, četrdesetdvogodišnji sin pevačice Šer umirio je sve svoje Twitter pratioce koji su se brinuli za njegovo emotivno stanje.

- Hvala svima koji su zabrinuti zbog našeg razlaza. Ja se osećam dobro Mi ćemo ostati u dobrim odnosima i dalje. Između nas dvoje i dalje postoji velika naklonost i ništa drugo osim poštovanja.

makonda-tracker