MVP oduševio nastupom u TC Ušće

0
Popularna beogradska grupa MVP nastupila je uz DJ podršku na MTV Party-ju u UŠĆE Shopping Centru, a publika će moći da ih sluša i 13. januara u Belexpocentru kada će nastupiti kao predgrupa na koncertu rumunske zvezde Inne

Mnogobrojni posetioci su prekratili novogodišnju kupovinu uz prepoznatljive MTV zvuke i mini koncert MVP-ja. Njihov nastup je ujedno bio i najava prvog velikog beogradskog koncerta evropske dance zvezde Inne, zakazanog za Srpsku novu godinu, 13. januar 2012. godine u Belexpocentru u Beogradu, na kome će, osim atraktivne pevačice i benda MVP, nastupiti i Top FM DJ-evi, uz podršku DJ Borka Bajića i DJ Dejana Matića.

Karte za beogradski koncert Inne po promotivnoj ceni su već rasprodate. Pored paketa gde za pet kupljenih ulaznica dobijate šestu gratis, u prodaji se mogu naći i ulaznice po regularnoj ceni od 1200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Ova cena će važiti do 1. janura, kada će cena karte biti 1500 dinara. Najskuplje ulaznice biće na dan koncerta 13. januara, i iznosiće 1700 dinara. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara, za koje takođe vlada veliko interesovanje.

makonda-tracker