Ana Bebić i Sergej Ćetković: Druženje sa mališanima sa Kosova i Metohije

0
Kompanija NIS i nevladina organizacija Naša Srbija organizovali su humanitarnu akciju posvećenu deci sa Kosova i Metohije, a u okviru trodnevnog boravka u Beogradu, oko sto mališana iz srpskih enklava uživalo je u subotu u scensko-muzičkom programu na klizališ

Mališanima su dodeljeni i novogodišnji paketići kompanije NIS, a u programu koji je priređen tom prilikom učestvovali su Dečja filharmonija i njen fond Deca deci, članovi Klizačkog saveza Srbije i pevačica Ana Bebić, a program se nastavio druženjem dece sa ličnostima iz našeg javnog života, kao što su pop pevač Sergej Ćetković, poznat po svom učešću u dobrotvornim akcijama i voditelj Dejan Pantelić. Deca koja su želela da se oprobaju u klizanju, dobila su priliku i za to, uz pažnju i instrukcije profesionalnih klizača.

Poseta dece sa Kosmeta Beogradskoj ledenoj sceni rezultat je saradnje NIS-a sa Skupštinom grada Beograda u okviru Beogradizacije Beograda i korporativnog programa kompanije Kultura bez granica. Tokom boravka u Beogradu, od petka do nedelje, NIS i Naša Srbija su za decu organizovali brojne zanimljive aktivnosti koje su im pružile priliku da se zabave i provedu vreme upoznajući najlepši deo prestonice.

Upriličena je poseta Hramu Svetog Save, Muzeju vazduhoplovstva, predstava u Pozorištu Boško Buha, bioskopu Roda sinepleks i plovidba brodom Dunavom i Savom. Naša Srbija u okviru svojih programa materijalne i psihosocijane podrške deci, od nastanka je posebne akcije posvećivala deci u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji. Akcija Naše Srbije i NIS-a deci Kosmeta rezultat je saradnje u brojnim akcijama realizovanim proteklih godina za pomoć deci u Srbiji.

 

makonda-tracker