Adrijana Lima: Kako ćerka kaže

0
Između profesionalnih obaveza manekenka Adrijana Lima prioritet daje i najmanjim željama svoje mezimice Valentine kojoj je nedavno proslavila drugi rođendan u Njujorku
foto: Guliver, Splash
foto: Guliver, Splash

Slavnoj brazilskoj manekenki Adrijani Limi (30), koja trenutno živi u Njujorku, novembar mesec obeležila je nova reviju brenda donjeg veša Victoria's Secret čije je zaštitno lice, ali i proslava drugog rođendana ćerkice Valentine. U organizaciji slavlja koje je bilo priređeno 15. novembra učestvovao je i njen suprug, košarkaški as Marko Jarić (33). Malena devojčica uživa u danima kada se sa roditeljima šeta i igra u njujorškim parkovima i već se navikla na paparace pred kojima je naučila čak i da pozira.

- Moj život se u potpunosti promenio i mogu da kažem kako sam zbog toga presrećna. Valentina je predivno biće i uvek me oraspoloži. Zbog nje sam u stanju i da po nekoliko puta u toku dana odem u prodavnicu i čekam dugačak red na kasi - pričala je Adrijana koja je zajedno sa svojim anđeoskim koleginicama učestvovala na glamuroznoj reviji povodom promovisanja nove linije ekskluzivnog donjeg veša Victoria’s Secret. Nakon ceremonijalnog dela zabava za manekenku počela je tek pošto su ona i njen dragi nastavili druženje u klubu u kojem su plesali celi noć. Brojni svetski mediji pohvalili su izgled atraktivne manekenke koja je nedavno otkrila u čemu je tajna njene vitke linije. Priznala je da se njena ishrana pred svaku važnu reviju sastoji od proteinskih šejkova, jaja i galona vode dnevno. Dva dana pre izlaska na pistu Adrijana normalizuje ishranu, dok dvanaest časova pre revije ne konzumira ni hranu ni vodu, i na taj način gubi čak četiri kilograma.

- Smatram da svaka žena treba da se oseća seksi i da se ne stidi svoje lepote. Ipak, ponekad treba isticati i svoje greške, ukoliko je čovek sposoban da se smeje svojim promašajima - pričala je za magazin OK lepa manekenka koja je nakon revije Victoria's Secret Fashion početkom novembra otkrila svoje planove.

- San mi je da budem Viktorijin anđeo još mnogo godina i da šetam pistom u njihovim stvarima. Iskreno se nadam da ću i sa pedeset godina šetati pistom - istakla je manekenka koja između stresnih proba svojih čestih revija, i pored porodičnih obaveza, uvek nađe vremena i za preko potrebnu relaksaciju.

- Ulazim u svoju zen zonu. Slušam muziku i meditiram - zaključuje Adrijana.

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker