Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković: Dan kada su se ispunile sve želje

1
Folk pevačica Jovana Pajić udala se za frontmena Tropiko benda Aleksandra Cvetkovića, a više od bilo kog svadbenog poklona supružnike je obradovala vest da će u aprilu dobiti ćerku
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Folk pevačica Jovana Pajić (22) izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku Aleksandru Cvetkoviću (34), frontmenu i pevaču Tropiko benda, prvo na crkvenom venčanju u Crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom i na građanskom u prestoničkom restoranu Holivud. Ceremonija sklapanja braka održana je u nedelju 27. novembra, s početkom u 15.30 časova, a nakon što su postali muž i žena, mladenci su ispred crkve zaigrali uz pesmu Jovano, Jovanke. Mlada je nosila haljinu Vera Wang, dok je mladoženja bio odeven u Boss odelo, s kojim je kombinovao košulju Patrizia Pepe i Kenzo cipele.

- Na venčanju mi je bilo nikad lepše. Iako se obično mladenci najlošije provedu na svojoj svadbi, kod nas nije bilo tako. Tog dana se i vreme poboljšalo, magla se povukla, a sunčevi zraci koji su, čini mi se, bili nikad jači dodatno su nam popravili raspoloženje. Sala restorana Holivud bila je prelepo dekorisana, a i crkva svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi jedna je od najlepših u gradu. Crkveni hor doprineo je svečarskoj atmosferi, a venčao nas je sveštenik iz Sašine parohije - priča Jovana i otkriva da li je uzela prezime svog dragog.

- Zvanično se prezivam Cvetković, ali ću u javnosti i dalje nastupati pod devojačkim prezimenom jer me javnost tako prepoznaje. Promena prezimena mi je kao ponavljanje razreda u školi jer bi se svi verovatno pitali ko je sada Jovana Cvetković - kaže bivša takmičarka muzičkog programa Zvezde Granda kojoj je na venčanju kumovala drugarica iz detinjstva Tamara Stanković, dok je Saši svedok bio njegov menadžer Dušan Jovanović. Goste je zabavljao No Coment bend  koji je zabavnom muzikom napravio uvod u veselje, dok je kasnije slavlju svoj pečat dao Alegro bend. Prvi bračni ples mladenci su odigrali uz numeru slavnog Zlatana Stipišića Džibonija.

- Sami smo se pobrinuli za dekoraciju restorana, binu i rasvetu, a najbitnije nam je bilo da muzika bude dobra i kvalitetna. Na svadbi je bilo oko tri stotine gostiju. Nekoliko naših kolega nije došlo zbog poslovnih obaveza, ali gotovo svi koje smo želeli da vidimo na venčanju bili su prisutni - priča pevačica koja je nedavno saznala pol bebe.

- Termin za porođaj mi je 2. aprila i nedavno smo saznali da ću roditi devojčicu. Bila sam oduševljena kada sam čula da je reč o bebi ženskog pola jer su mi se ostvarile skrivene želje da prvo dobijem žensko dete. Saša je u prvi mah ostao bez teksta i bio potpuno zatečen tom vešću, ali otkako je došao sebi, presrećan je što će biti tata devojčice. Imamo nekoliko imena u opticaju, ali mislimo da će, kada je budemo ugledali, ona sama sebi dati ime - zaključuje lepa pevačica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker