Popularna serija Larin izbor ipak na Prvoj

2
Serija koja ruši sve rekorde gledanosti u regionu i u kojoj jednu od glavnih uloga tumače i naši glumci Jana Milić i Stefan Kapičić, prikazivaće se na Prvoj srpskoj televiziji.

Iako je najaljviana u novoj programskoj šemu televizije Pink, pa je ova televizija seriju i najavljivalja u reklamnim blokovima, Larin izbor će svoj televizijski život u Srbiji započeti na Prvoj srpskoj televiziji.

- Kao što smo i obećali, za naše gledaoce pripremili smo brojna iznenađenja, pa je tako vrhunski serijski program domaće i strane produkcije koji zauzima prve pozicije na listama gledanosti, obogaćen još jednom visokobudžetnom serijom koja će se u narednoj sezoni emitovati na Prvoj. Larin izbor je napeta ljubavna priča o dvojih mladih koji moraju prebroditi brojne prepreke.  Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i porodice, odanosti i bitke za preživljavanjem – navodi se u saopštenju TV Prva.

Serija u kontinuitetu obara sve rekorde gledanosti u Hrvatskoj i regionu. Pre početka snimanja, serija Larin izbor je prodata u 17 zemalja sveta kao što su Slovačka, Češka, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina, te zemlje Bliskog Istoka.

 Serija je snimana na lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno doprinosi romantičnoj atmosferi.  Odlikuju je vrhunska produkcija I izvandredna muzika za koju je zadužen Tonči Huljić.

 

makonda-tracker