Čarli Šin: Kakav tweet!

0
Slavni glumac Čarli Šin uvalio se u velike neprilike kada je putem društvene mreže Twitter greškom javno objavio svoj broj telefona

Dok je pokušavao da pošalje privatnu poruku mladom Džastinu Biberu, četrdesetsedmogodišnji Čarli Šin greškom je ukucao pogrešnu komandu i post sa brojem svog mobilnog telefona izložio na uvid pet i po milionskom auditorijumu sačinjenom od njegovih svakodnevnih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

- 310-954-7277 Pozovi me, Č – napisao je Čarli poruku koju su istog trenutka mnogi retweetovali dalje.

Kako prenosi neimenovani izvor koji se zatekao u restoranu u kojem se zbio ovaj nemili događaj, glumčeva telefonska linija je odjednom počela da gori do usijanja. Mobilni je počeo ludački da zvoni, a u inbox zbunjenog Šina stiglo je preko 1800 SMS poruka. Komičar je odmah uvideo svoju grešku i krenuo je da se šali na račun svoje situacije javljajući se na telefon sa Džoova picerija, izvolite! ili Vi ste pobednik naše nagradne igre. Međutim, procesor na nesrećnom telefonu nije uspeo da preživi toliku navalu poziva, tako da je Čarli primoran ne samo da promeni broj, već i da nabavi novi aparat.

makonda-tracker