Rijana najomiljenija, Lejdi Gaga najplaćenija pevačica

0
Kako se približava kraj 2011. godine i stiglo je vreme za svođenje računa o uspešnosti svetskih šoubiznis zvezda. Saznajte ko je od njih u prethodnih dvanaest meseci najviše zaradio, a ko je najomiljeniji na društvenim mrežama

Sa 47,788,147 Facebook fanova Rijana je ubedljivi šampion po broju lajkova na ovoj društvenoj mreži, čime je za čitavih dva miliona klikova pretekla Lejdi Gagu, a za čitavih deset megapopularnog tinejdžera Džastina Bibera koji obara sve rekorde na Twitteru. Najnovija informacija koju je dvadesettrogodišnja lepotica sa Barbadosa podelila sa svojim Facebook prijateljima je to da uskoro namerava da uradi i četrnaestu tetovažu, a kako je najavila, to će najverovatnije biti neki zanimljiv crtež koji će osvanuti na njenoj zadnjici.

Pogledajte celokupnu listu zvezda sa najvećim brojem obožavalaca na mreži Facebook.

1. Rijana
2. Bob Marli
3. Avril Lavinj
4. Dejvid Geta
5. Enrike Iglesijas
6. Ašer
7. Lejdi Gaga
8. Metallica
9. Green Day
10. Black Eyed Peas

Bez obzira na to što je Rijana možda najomiljenija, od svih pevčica u svoj džep ove godine ubedljivo najviše novca inkasirala je Lejdi Gaga. Prema Forbsovoj listi, ona je u 2011. zaradila oko devedeset miliona dolara, što je dvostruko više od mlade kantri pevačice TejlorSvift koja je na drugom mestu ove liste koja izgleda ovako:

1. Lejdi Gaga
2. Tejlor Svift
3. Keti Peri
4. Bijonse Nouls
5. Rijana
6. Pink
7. Keri Andervud
8. Selin Dion
9. Adel
10. Ališa Kiz

makonda-tracker