trag u vremenu

Majčinska ljubav, devedesete i neodoljiva harizma: Uspomena Anice Dobre i ćerke Mine raznežila je publiku (FOTO)

3

Još jednom je dokazala zbog čega važi za najlepšu damu sa javne scene.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Jedna od najharizmatičnijih glumica sa našeg podeblja, svakako je talentovana Anica Dobra, koja decenijama dokazuje da poseban dar i harizma prevazilaze granice domaće kinematografije, a iskustvo na Nemačkom tlu, joj je mnogo značilo za naredne korake u karijeri.

 

Aničin profesionalni angažman datira od davne 1985. godine, a uloge u ostvarenjima "Crni bombarder", "Sabirni centar", "Tito i ja ", "Klopka", pridobile su srca mnogobrojne publike.

 

Glumica je godinama u braku sa suprugom Miodragom Sovitićem, sa kojim je dobila naslednicu Minu, a ona je uveliko krenula majčinim stopama, te je završila i Fakultet dramskih umetnosti. 

 

Na jednoj od Instagram stranica koja se bavi dirljivim uspomenama umetnika, pojavila se fotografija sa kraja devedesetih godina, na kojoj Anica pozira sa ćerkicom u naručju.

 

Ova nemerljiva uspomena oduševila mnogobrojne poštovaoce umetnosti, a nakon toliko godina želja im je da zaigraju zajedno na velikom platnu.

 

Dobra je dobitnica mnogobrojnih odlikovanja tokom karijere, te Mina ima odličnog mentora i osobu na koju može da se ugleda.

 

 

makonda-tracker