Mirka Vasiljević: Čim se rodio, moj sin je čuo navijačku pesmu

9
Mlada glumica u intervjuu za Story ispričala je zanimljivost iz porođajne sale u kojoj se, nakon rođenja njenog sina Andreja, orila navijačka pesma Crvene zvezde
Foto: Miloš Nadaždin
Foto: Miloš Nadaždin

Na pitanje o tome da li je njen verenik prisustvovao porođaju, mlada glumica Mirka Vasiljević dala je veoma zanimljiv odgovor u kom je otkrila i koju numeru je sa svog telefona puštao njen verenik Vujadin u porođajnoj sali.

- Kada je o mojoj trudnoći reč, o svemu sam se konsultovala sa svojim životnim saputnikom. Pitala sam ga da li želi ili ne da prisustvuje porođaju, i njegov odgovor je bio da želi da bude uz mene i u trenutku kada beba zaplače. Rekla sam mu: Ne smeta mi, oboje smo srećni i zadovoljni i nikoga tim činom ne dovodimo u problem. Čim sam se porodila, Andrej je imao ekskluzivnu priliku da sa telefona svog oca čuje navijačku pesmu Crvene zvezde čiji stihovi glase: Od rođenja mog, nije prošlo bez imena tvog, ni dan ni godina, Zvezdo crvena. Ta pesma je ujedno simbol njegovog rođenja jer je unuk legendarnog fudbalera Dušana - Duleta Savić. Posle četiri dana beba i ja smo izašli iz bolnice pošto je Andrej bio dobro po pitanju kilaže, zdravlja i svega ostalog. Beba iz dana u dan sve više napreduje, a Vujadin je tu gotovo svakodnevno, kad god mu poslovne obaveze dozvole. Trudimo se da što više budemo zajedno i da uživamo u čarima roditeljstva. Slični smo milionima drugih ljudi koji imaju decu, ali naravno da je naše dete nama najbitnije – zaključuje Mirka Vasiljević.

 Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 13. decembra.

makonda-tracker