Ko je devojka iz novog spota Bajage i Instruktora?

0
U novom spotu Bajage i Instruktora Ako treba da je kraj glavna uloga poverena je Mariji Bergam, studentkinji treće godine glume Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.
Foto: Aleksandar Zec
Foto: Aleksandar Zec

Rođena Kotoranka, Bergam je pohađala Treću beogradsku gimnaziju i srednju baletsku školu Lujo Davičo, a sada studira glumu u klasi profesorke Biljane Mašić.

- Zaista mi je bilo zadovoljstvo da upoznam Bajagu i Instruktore. Iskreno, retko se sreću tako vaspitani i fini ljudi. Prava gospoda! Snimanje je bilo naporno, ali u isto vreme prijatno i zanimljivo. Ekipa koja je snimala spot je bila izvrsna... Tačno su znali šta hoće - otkriva svoje impresije Bergam sa snimanja spota.

Za ulogu u Bajaginom spot, koji je sniman krajem oktobra u starom delu Beograda, Bergam je izabrala poznanica sa fakulteta Tea Lukač.
- Tea, izuzetno darovita i retko radna mlada rediteljka sa kojom sam već imala priliku da divno saradjujem na faksu, me je pozvala, objasnila mi svoju zamisao, zamisao mi se veoma dopala i ja sam, naravno, pristala - kaže Marija.

 

makonda-tracker