Paris Džekson: Hoću da budem baš kao tata Majkl

0
Trinaestogodišnja ćerka tragično preminulog kralja popa Majkla Džeksona ispričala je u emisiji Elen Dedženeres da se oseća potpuno spremnom da započne svoju sopstvenu glumačku karijeru

Iako je tek nedavno postala tinedjžerka Paris Džekson već uspela da dobije svoju prvu glavnu ulogu na velikom platnu, u podvodnom fantastičnom ostvarenju Bridge and the Three Keys. Gostujući u talk show programu kod Elen Dedženeres ćerka Majkl Džeksona otkrila je kako je prvi put poželela da se oproba u svetu glume.

- Veoma mi se sviđa gluma. Kad sam bila jako mala, gledala sam Moonwalker, ostvarenje u kojem je igrao moj tata. Znala sam da on odlično peva, ali do tad nisam imala predstavu da ume i da glumi. Čim sam videla film znala sam da hoću da budem baš kao i on. On me je podržao u toj ideji tako da smo vežbali improvizujući zajedno. Rekao bi mi OK, u ovoj sceni ti treba da plačeš i ja bih istog trenutka krenula da ronim suze – ispričala je Paris.

Inače, ova devojčica smatra da ona i njena braća Blanket i Prins danas imaju sasvim normalno detinjstvo i sasvim je zadovoljna što pohađa privatnu školu. Međutim ona se seća dana kada je jedini način da izađe sa ocem napolje podrazumevao da svi nose masku na licu, što joj nije ostalo u dragom sećanju.

- U to vreme sam razmišljala o tome kako je glupo što moramo da nosimo te maske. Tek sam kasnije, kad sam malo porasla shvatila da je on na taj način pokušavao da nas zaštiti, što se i sam trudio da nam lepo objasni. No, ono po čemu ću pamtiti svog tatu su njegove reči Ukoliko sutra umrem, uvek se sećaj svega što sam ti govorio. Prihvatila sam njegov savet i zapamtila svaku njegovu reč – prisetila se Paris odnosa koji je imala sa svojim ocem, jednom od najvećih ikona dvadesetog veka.

makonda-tracker