čestitke STIŽU

LIDIJA danas proslavlja 59. rođendan: Kraljevčanka je ponosna na SINOVE i sestru Marinu, koji su joj najveća podrška

6

Vukićevićeva se još od studentskih dana izdvajla po posebnoj harizmi i talentu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljena filmska i televizijska glumica, Lidija Vikićević, danas proslavlja 59. rođendan u krugu porodice, a čitavog dana joj publika, kolege i prijatelji upućuju pregršt najlepših želja, koje deli putem društvenih mreža.

 

Lidija je odrasla u Kraljevu sa roditeljima i sestrom Marinom, koja joj je i danas najveća podrška, pored sinova Andreja i Davida.

 

Odmalena ju je krasila bujna, kovrdžava kosa, damski stav i osećaj za scenu, te nije bilo sumnje da će krenuti glumačkim putem a uloga koja joj je dala posebnu čar i prepoznatljivost bila je ona u hit seriji "Bolji život", gde je tumačila lik zavodljive Violete, koja je osvajala jednim pogledom.

 

Rola u serijalu "Žikina dinastija" je samo nastavila niz dugogodišnjeg stvaralaštva, a danas je možemo gledati u tv formatu "Igra sudbine", koja obara rekorde gledanosti.

 

Vukićevićeva se često spominje kao dama koja je s godinama sve lepša i mlađa, a tajna je kako ističe, u genetici, hedonizmu i istinskim životnim vrednostima.

 

 

Putem društvenih mreža možemo videti njene transformacije, ai publika ipak voli da je vidi u prirodnom izdanju.

 

Radost i ponos joj pričinjavaju uspesi naslednika, koji su postigli vrhunske rezultate, kako u fudbalskoj karijeri, tako i pilotskoj. 

 

 

makonda-tracker