DAMSKI STIL

Azurna obala, jastog i luksuzno letovalište: Dragana Mirković uživa u SEN TROPEU, elegancija na nivou (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Malenkost

16-07-2021 21:24h
Ma kavi jastozi, ova jede mortadelu i hamburgere od jutra do uvece, a i vaspitanje joj ne dozvoljava da potrosi vise od 5-6 evra za rucak u restoranu.
Da nije tako nebi bila ovo sto jeste sto se tela tica, o salati da i ne pricamo.
Groznoooo

Ha ha ha

17-07-2021 00:25h
sva u crnini.Kao da zali sudbinu.Zeno bre,zar ne umes ni na odmoru da se obuces u skladu sa situacijom i mestom gde se nalazis.Ipak,mislim,Kasindol je najbolje mesto za tebe.Posto se u svetu,gledajuci tvoje slike i ponasanje,nikako ne uklapas a i ne snalazis.

Ana

18-07-2021 08:00h
@Ha ha ha
Vidi se koliko je nas narod maliciozan, sujeta,jadan.Nije vazno da li ste i koliko obrazovani,u svakom slucaju Vas komentar govori o Vama i vašoj "vrednosti".Samo srbi pljuju jedni druge,ali pljuje samo onog ko vam je naneo bol.
Dragana je kraljica,zena normalna,ljudi je vole prvenstveno zbog dobrih pesama...a sta je obukla to je njen izbor.
Lepse se oblaci od Brene i mnogih.
Dragana zaradila i uziva.Ovi sto pisu lose komentare nemaju ni za kartu.

Seljak

17-07-2021 13:12h
Uzibvanje je rastegljiva kategorija.Uzuvati u Sans Tropeu je pitanje sofisticiranosti koja je kompleksno stvar.Necete mi reci da poznaje sampanjce a sto se druqtva TICE ili kriminalcu ili gastarbajteri .

Kiki

17-07-2021 15:18h
Dobro zaradila dok je pevala po satrima.

Prof

18-07-2021 10:58h
Koje retko? Dok je žirirala, ja videh totalno drugu ličnost od onoga što vi i ona želite predstaviti. Bolje da nije sedela u toj stolici.Ne možete prevariti... mentalno i duhovno..... Ne bih pisala da ne forsirate.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: