liči na slatkiš?

KOMBINEZON KAO BOMBONA: Karleuša u uskom komadu od čudnog materijala pokazala da je liniju dovela do savršenstva

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Marko

11-07-2021 19:57h
ova zena je totalno bez sluha.Njeno pevanje iritira.Slusajuci je,kako peva,covek pozeli da zauvek eliminise muziku is sopstvenog zivota.Postoji li iko ko moze ovoj umisljenoj pevaljki da kaze,da je uzasna kad peva.Da pevanje nije za nju,i da njeno pevanje,podseca na rikanje krave ili groktanje svinje.

Sevastija

11-07-2021 22:50h
@Marko
Pa ona i ne peva, vristi i plese poput svih plesacica.

MUKTE

12-07-2021 00:19h
@Marko
nastupa da peva ne ume

isfrustrirana zenturaca

11-07-2021 20:31h
istice ona sve fotosopom , ko je nju video u prirodnom izdanju na ulici zna o cemu pricam

Lol

11-07-2021 21:52h
Bujna kosa , bujne grudi i d... nista nije prirodno ali dobro ljudi vole da ih se laze .

Lol

12-07-2021 00:12h
Kao prvo ova vestacka spodoba iz bordela trebala bi najzad da nauci da peva. Trebala bi ono njeno maloeletno dete da pusti da bude dete a ne da ga gura u nemoral. Da Dusko ne zaradjuje onoliko para mislim da ona ne bi imala ni dva hleba na stolu. Noge je polomio po Kini i Turskoj da bi ona kupila onu kosu od dva metra. Nije svesna koliko je nesvesna.

Anja

12-07-2021 01:18h
Šta god da obuče lepo joj stoji,a nezamerite sve zene su lepse kada se nasminkaju i doteraju,mada na žalost neke neznaju ni da se obuču ni nasminkaju neke neznaju i da im covek uputi savet one ne znaju to da nose,a JK je sposobna i za šminku i za modu,za sve al iskreno pa onda dajte joj na tome podrske,super si Jeco.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: