Prvi glas Srbije: Ispao Filip Mitrović

1
U takmičenju Prvi glas Srbije na Prvoj televiziji sinoć se borilo petoro finalista. U duelu su se ovog puta našli Filip Mitrović i Davor Jovanović, a žiri je teška srca odlučio da Filip ode kući.

Na takmičenju Prvi glas Srbije pet najboljih pevača sinož su pokazivali svoje umeće puna tri sata. Tema večeri bila je hit pesma i učesnici su pevali po dve pesme, a ne samo jednu kao u prethodnim emisijama.

Prva je nastupila Nevena Đorđević sa hitom Fireworks pevačice Keti Peri, dok je u drugom bloku otpevala Košavu Jelene Tomašević.

Igor Terzija iznenadio je publiku narodnjačkom pesmom Harisa Džinović Muštuluk, a u drugom delu emisije otpevao je Dont let go grupe Hurts.

Aleksandra Dabić prvo je pevala Severininu pesmu Tridesete, a zatim odigrala tešku koreografiju pesme Born this way Lejdi Gage.

Davor Jovanović izveo je hit Just the way you are Bruno Marsa, a zatim Znaj da moja si Sergeja Ćetkovića.

Filip Mitrović pevao je Use somebody grupe Kings of leon, a zatim Ljubavi Željka Joksimovića.

U odlučujućem duelu Filip i Davor morali su trećom pesmom da osvoje žiri. Davor je odabrao Kao slučajno”Kiki Lesendrića, a Filip Ako to se zove ljubav Tonija Cetinskog. Na samom kraju pesme pukao mu je glas i to ga je skupo koštalo.

makonda-tracker