iznenadićete se

DOBRE SU DRUGARICE, NE ŽELI DA TVRDI DA JE KOPIRA: Jelena Karleuša progovorila o svom odnosu sa Sofijom Vergarom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

BG

10-07-2021 15:23h
Drugarice..hahahaha... OMG.. kako bi rekla Vergara. Sestro slatka ti iz ove ******** nisi mrdnula a to sto se kuckas sa njom tesko da moze da ima D od drugarice. jer ti ne znas ko kucka sa druge strane. Jadna li si.

mimi

10-07-2021 16:38h
Hahahahahaha....

lili

10-07-2021 19:28h
evo dzoni dep jede sarmu sa mojom babom...

Ana

10-07-2021 20:09h
Pa mozda je Vergara i prati , ipak Jelena zna dobro Photoshop da koristi i da se dobro prodaje

Baba Visnja

11-07-2021 09:21h
Da li bi mogao neko da mi objasni opsesiju "pracenja" po Internetu???
Ne verujem da se sveCke zvezde bave samostalno pracenjem, jer su na vreme shvatili da su drustvene mreze PR danasnjeg doba. Besplatni vid reklame, da ogolimo istinu. Da nije bas pametno samostalno balvljenje ovim nalozima vidimo iz primera sta je Trump napravio sebi kada je sam tipkao po Tviteru u pola noci. U najvecem broju slucajeva trag koji se ostavlja po drustvenim mrezama produkt je odluke tima ljudi, a zvezda vrlo verovatno ni ne zna sta je postirala ili lajkovala.

Druga stvar, ko je sta prvi obukao. Pa us*@cu se vise od tih prica. JK zaista ima neki svoj stil, deo njenog posla je da bude... takva kakva je. Medjutim, i velike (a i one manje) modne kuce imaju svoje stiliste koji prave kombinacije. i prodaju ceo look. Moda je vrsta umetnosti, i kao takva nije bas svako rodjen da nabaca nesto na sebe sto ce da bude modni krik. Sto je skuplja robna marka, to su stilisti veci umetnici. Drugo, ima biznis smisla da kad prodas haljinu, prodas i sandale, tasnu, lak za nokte, pa i kera kojeg ces da vuces sa sobom ni krivog ni duznog. I sve da bude stilizovano.
Vergara je prsata zena, slicna JK. Nije daleko od pameti da je "Versace" ponudio istu kombinaciju i JK i njoj. I da su je obe kupile. I sad je velika drama koja je prva obukla. Mislim... Ko je bre ovde lud????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: