zanimljiv podatak

IMA DVA FAKULTETA, A ZBOG JEDNE STVARI NIJE BILA SA ŠABANOM U KOLIMA KOBNE NOĆI: Ove detalje o Tei Tairović niste znali

5

Popularna Tea u poslednje vreme je u centru pažnje domaćih medija

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tea Tairović se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", kada je bila zapažena zbog svojih nastupa, plesanja i atraktivnog izgleda. Stekla je simpatije žirija, nije dospela u finale, ali postala je popularno ime domaće estrade. Pogledajte i kako se predstavila u emisiji Glossy lično.

 

Ovog leta je Tea jedna od najtraženijih domaćih pevačica, a nedavno je postao viralan snimak kada je za nekoliko minuta zaradila 5000 evra bakšiša. Ona je za Kurir izjavila pre nekolliko meseci da ima dva fakulteta i da ne želi da se priča vrti oko njenog fizičkog izgleda.

 

Ja imam dva fakulteta, dolazim iz jedne jako obrazovane porodice, bavim se sobom na dosta nekih drugih nivoa, e kada bi sve to znali do u detalje, onda bi me i drugačijim očima posmatrali. Sve se vrti oko tih mojih grudi, kao da sam ja jedina žena na svetu koja ima ugrađene silikone. Mene to zaista nervira, ja bih volela da ljudi vole samo moju muziku, a mene kao ličnost ne moraju da vole i da se ne bave mojim grudima i mojim izgledom — rekla je Tea.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Pevačica Tea Tairović pevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom poslednjem nastupu u životu. Tvrdila je tada da joj je jedna stvar spasila život.

 

 Ja sam izgubila kofer tokom leta, dok sam dolazila u Bilefild, i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: 'E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer'. Da sam išla njihovim letom, bila bih i s njima u tom automobilu — ispričala je.

 

 

makonda-tracker