Tanja Savić: Trudna sam po drugi put

0
Dan pred povratak u Australiju gde živi sa suprugom Dušanom Jovančevićem i sinom Maksimom, pevačica Tanja Savić otkrila je da će sledeće godine po drugi put postati mama
foto: Luka Šarac, Edvard Nalbantjan za Grand reviju
foto: Luka Šarac, Edvard Nalbantjan za Grand reviju

Dok se po medijima uveliko šuškalo da se pevačica Tanja Savić (26) razvodi od svog supruga, australijskog biznismena Dušana Jovančevića (31), u njenom domu vladala je potpuno drugačija atmosfera. Naime, Tanja je sasvim iznenada saznala da je ponovo u drugom stanju i da će za devet meseci na svet doneti svoju drugu prinovu. Iako se prvi put porodila pre svega deset meseci i na svet donela sina Maksima, ova dama se, kao i njen voljeni, veoma obradovala saznanju da će ponovo postati mama i kako će njihov mezimac dobiti najlepše društvo za igru.

- Pre nekoliko dana saznala sam da sam ponovo u drugom stanju. Trudna sam tek šest nedelja. Iako to nismo planirali, Dušan i ja smo se neizmerno obradovali saznanju da ćemo uskoro dobiti i drugo dete. Otkako sam upoznala svog supruga, znala sam da je on idealan čovek s kojim želim da imam troje dece – priča Tanja i ističe da joj nije važno hoće li njeno drugo dete biti dečak ili devojčica.

- Nikada nisam pridavala značaj tome kog je pola dete, samo mi je važno da ono bude zdravo i da trudnoća, kao i porođaj proteknu u najboljem redu. Pošto već imamo dečaka, svakako bismo voleli da dobijemo i ćerkicu, ali to nam nije od presudnog značaja. Ako ponovo bude muško, biće vremena i za ćerku – kaže pevačica kroz osmeh. Iako je poslednjih nedelja bila u medijskoj žiži zbog navodnih žestokih svađa sa suprugom nakon što je on, navodno, pokušao da kidnapuje njihovog sina i bez nje otputuje u Australiju, to je nije posebno uzbuđivalo.

- U mom braku od početka sve funkcioniše u najboljem mogućem redu. Volimo se i podržavamo. Ponekad se i posvađamo, ali još nismo zapadali u ozbiljnije krize. Ne razmišljamo o rastanku i još nismo stigli dovoljno ni da se upoznamo. Živimo svoj život onako kako umemo i na način koji nam prija, a ko će šta pričati i misliti, nas se zaista ne tiče. I dalje mi nije jasno zašto neko plasira takve informacije i u čijem je to interesu. U mom nije, ali takve stvari više mi ne predstavljaju problem. S godinama sam očvrsla i navikla se na takve stvari, a i naš narod lepo kaže: Pas laje, vetar nosi – kroz šalu kaže Savićeva koja se krajem protekle nedelje sa suprugom i sinom vratila u Australiju.

- Kada smo pre dva meseca došli u Srbiju, imali smo tačan datum povratka u Australiju, tako da insinuacije koje se odnose na bežanje zbog kojekakvih problema nemaju nikakvu osnovu. Vraćamo se kad smo i planirali zbog Dušanovih obaveza, ali sledeće godine doći ćemo ponovo. Trenutno u Srbiji gradimo kuću u kojoj ćemo u budućnosti provoditi dosta vremena. Međutim, kada sam prošle godine prvi put sa Dušanom otišla u Australiju, rekla sam da moj odlazak nije konačan. Oboma nam je želja da živimo na relaciji Beograd – Gold Kost – zaključuje pevačica.

Moni Marković

makonda-tracker