Danica i Dalibor Andonov Gru: Naš sin je sladak na tatu

0
Reper Dalibor Andonov Gru i njegova supruga Danica ne kriju radost zbog rođenja drugog naslednika Relje, dok je njihov stariji mališan Vuk, po rečima roditelja, skakao od sreće kada je čuo da je dobio brata
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

U domu porodice popularnog repera Dalibora Andonova Grua (38) u beogradskom naselju Vidikovac uskoro će se čuti zvonki smeh još jednog dečaka koji je došao na svet u sredu 23. novembra oko pola devet ujutro. Njegova lepa supruga, manekenka Danica Prvulović (29) s kojom već ima sina Vuka (4,5) porodila se carskim rezom u bolnici Narodni front, a dečak kome su srećni roditelji dali ime Relja, po rođenju je bio težak 3.700 grama i dugačak 56 centimetara.

- Dobro se osećam posle porođaja i sve je prošlo kako treba. Pomalo imam bolove jer je ipak u pitanju carski rez pod totalnom anestezijom, ali znam da će za dva dana sve biti u redu. Beba je dobro, a dobili smo velikog dečaka koji ima smeđu kosu i tamniji ten i sladak je na tatu. Presrećna sam što se sve završilo i jedva čekam da izađem iz bolnice – rekla je u izjavi za Story ponosna mama.

- Kada se Danica porodila, nisam mogao odmah da je obiđem jer je ona zbog carskog reza bila na intenzivnoj nezi, ali porođaj je protekao u najboljem redu, a ja sam već uveče morao da putujem u Crnu Goru na nastup. Srećan sam što sam dobio drugog sina, ali krivo mi je što baš sada imam nekoliko zakazanih nastupa, tako da nisam sa prijateljima istog dana mogao da proslavim srećan događaj, ali nadoknadio sam to narednih dana – kroz osmeh priča Gru koji priznaje da mu nije bilo svejedno kada je njegova draga otišla u bolnicu da se porodi.

- Na trenutke sam imao tremu, ali iskreno nisam hteo preterano da razmišljam o porođaju da bi i Danici skrenuo pažnju s onoga što je čeka. Imao sam nadu i veru da će sve biti kako treba i tako je bilo. Ponosan sam na Danicu jer nikada nije ni bila klasična trudnica koja zanoveta i sve joj smeta, već se isto ponašala kao i pre toga. Super je iznela ovu drugu trudnoću, a i ja s njom – priča reper koji otkriva da se Reljinom rođenju najviše obradovao njihov stariji naslednik Vuk koji će sada imati društvo za igru i zabavu.

- Ime Relja bila je jedna od opcija još kada je Vuk trebao da se rodi, tako da sada nismo imali dileme. Vuk je presrećan što je dobio brata i poslednjih nekoliko nedelja stalno nas je ispitivao: Kad će, kad će? Kada je čuo da se beba konačno rodila, skakao je od sreće, ali videćemo kako će to u praksi izgledati. Inače, on voli bebe, ali pošto će ova živeti s njim, ne znam kako će reagovati – govori muzičar koji je svestan da je sada njegova odgovornost kao roditelja i glave porodice još veća, ali se ne plaši budućnosti.

- Ja sam i dalje neozbiljan, iako imam dvoje dece. (Smeh) Svi mi pričaju da je mnogo teže odgajati dvoje dece i verujem da je tako, ali nadam se da ćemo se snaći. Trudim se da preterano ne razmišljam o teškom vremenu u kome živimo i nedostatku novca jer nastojim da obezbedim svojoj porodici sve što treba, ali isto tako znam da, ako čekaš da se stvore idealni uslovi kako bi dobio dete, to se nikada neće desiti. Nada i vera u bolje sutra su najvažniji – zaključuje Gru.

Jelena Kulović

makonda-tracker