Ivana Negativ i Zana pišu za decu na festivalu Čarolija

0
Nakon sto je Kiki Lesandrić napisao pesmu za finale, to su učinili i Ivana Negativ, kao i Jelena i Žika iz Zane a veliko finale najprestižnijeg dečijeg festivala Medela-Čarolija održaće se 25. decembra u beogradskoj Areni
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Pored scenskih, vizuelnih, audio i video efekata, raskošne pozornice i višečasovnog programa, organizacija ovog tradicionalnog festivala se pobrinula da ove godine ode korak dalje. Naime pored divnog iznenađenja za sve mališane koji budu prisutni, a to su novogodišnji  paketići sa slatkišima i igračkama, da bi se deca provela zaista nezaboravno pobrinuće se gosti iznenađenja koji su takođe iz sveta muzike.

Ono što je potvrda da ovaj festival raste iz godine u godinu je i spisak poznatih i priznatih autora pesama sa nasih prostora koji je sve duzi i duzi. Nakon što je Kiki Lesandrić napisao pesmu za finale, to su učinili i Ivana Negativ, kao i Jelena i Žika iz Zane. Idealno za sve mališane, kao i njihove roditelje, jer u ovoj manifestaciji provereno neće uživati samo deca.

makonda-tracker