Dejan Cukić i Inspektor Blaža na otvaranju Trga otvorenog srca

0
Ove godine i Beograd ima svoj praznični kutak - Trg otvorenog srca. Ova manifestacija se realizuje u okviru novogodišnjeg programa Grad otvorenog srca, koji organizuje Grad Beograd.

Osnovna ideja Trga otvorenog srca je stvaranje prepoznatljive praznične atmosfere u samom  srcu Beograda. Ukusno ukrašene drvene kućice, grupisane tako da simbolizuju mali gradski trg, nalaziće se na Trgu Republike, od 12. decembra do 20. januara 2012. godine. U centru Trga otvorenog srca je bina na kojoj će biti organizovan muzički i zabavni program. Voditelji programa su poznati muzičari, Dejan Cukić  i Igor Blažević - Prljavi inspektor Blaža. Svečano otvaranje manifestacije je 12. decembra u 12 časova, a radno vreme, svakog dana od 10 do 23 sata, izuzev 31. decembra kada će biti produženo do 2 sata posle ponoći.

Pored izvođača koji će nastupiti na bini, za odabir muzike, koja će pratiti manifestaciju, pobrinuo se glavni radijski partner Hit Music FM radio. Tokom manifestacije, posetioci će moći da uživaju u proizvodima i zanimljivim promocijama brojnih prijatelja Trga otvorenog srca.

U skladu sa duhom praznika, ova manifestacija će imati i humanitarni karakter. Kupovinom novogodišnje šolje Grad otvorenog srca, po ceni od 150 dinara, svaki posetilac pomaže da se prikupe sredstva koja će biti poklonjena za akciju Skupštine grada Beograda Beogradski bebi klub

makonda-tracker