nekrunisana kraljica splavova

NE KRIJE ZAŠTO JE OKRENULA LEĐA ESTRADI: Danijela Vranić bila je na vrhuncu slave kada je rešila da okrene NOVI LIST

2


Poznata pevačica svojevremeno je važila za jednu od najpopularnijih žena naše javne scene, pa su mnogi bili iznenađeni kada je rešila da se povuče i prekine uspešnu karijeru

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Danijela Vranić važila je godinama za kraljicu splavova jer je bila poznata kao neko ko pravi izvanrednu atmosferu na svojim nastupima i garant je odličnog provoda, a velika slavlja poznatih ličnosti nisu mogla da prođu bez njenog glasa. Najpoznatiji srpski sportisti poput Novaka Đokovića i velika imena naše estrade slavila su važne događaje u svojim životima upravo uživajući u Danijelinom vokalu, a ona je 2012. godine objavila oproštaju pesmu i povukla se sa scene.


Prošle godine, mediji su pisali da se ona preselila u Koceljevu, svoje rodno mesto, u okolini Šapca, gde stanuje u porodičnoj kući. Godinu dana ranije, pisalo se da je ona pazarila luksuzan stan na Beogradu na vodi, a pevačica nije komentarisala ove navode. Ona je pre izvesnog vremena prestala da se oglašava putem svog profila na Instagramu, a u medijima je ovih dana ponovo aktuelna jer je Aca Lukas u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja" prvi put priznao da je bio u vezi s njom.

 

Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje — napisao je Lukas.  Kako je napisao, njegova veza s Danijelom, koja je već bila pred pucanjem, okončala se kada se zaljubio u Sonju, kojom se kasnije i oženio.

 

Danijela Vranic
foto: Damir Dervišagić

Kako je Danijela Vranić svojevremeno istakla, više stvari ju je nateralo da prekine karijeru, a jedna od njih je hronični umor jer je ona bila jedina pevačica koja je radila i kao menadžer za svoj bend i sebe. Danijela je, inače, uhapšena 2011. godine, a mediji su pisali da je razlog vožnja pod dejstvom alkohola i napad na službeno lice. Kako je ona kasnije ispričala, ništa od toga nije bilo tačno.


Potom su usledili zdravstveni problemi, kada joj je dijagnostikovan teži oblik hormonskog disbalansa. Kako je jednom prilikom ispričala, iza nje je period koji nikako nije bilo lak.


Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo — rekla je pre nekoliko godina za Alo.

 

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Vranićeva je 2015. godine doživela saobraćajnu nesreću u blizini Kombank arene, nakon koje je završila s teškim povredama.

 

Trenutno sam nepokretna. Danima sam kod roditelja, svakog dana me vode kod lekara na ispitivanja jer ne mogu samostalno da se krećem. Trpim nesnosne bolove pošto mi je napukla ključna kost, imam kontuziju grudnog koša, otok ruke, lica i tela — rekla je za Kurir i dodala da neće teretiti mladića koji je udario njen automobil i bio kriv za nesreću.


Ona je pre nekoliko godina ispričala i da joj je teško palo da pročita negativne komentare o svom izgledu i višku kilograma u trenutku kad je imala teške hormonske probleme.


Povukla sam se iz javnog života jer su me strašno boleli naslovi da sam debela, puna celulita i da ne vodim računa o izgledu, a ja sam znala da sam bolesna. Komšije su me sažaljevale, jer su čitale o svim bolestima koje su mi pripisivali i mislili su da neću preživeti — istakla je Danijela.

 


 

makonda-tracker