mnogi se iznenade kad ga vide

POTIČE IZ GLUMAČKE PORODICE, ALI NE STIDI SE DA ZASUČE RUKAVE: Srpski glumac ima i jedan neočekivan posao

0

Nedavno smo ga gledali u "Kalkanskim krugovima", a publika ima priliku da ga vidi i na jednom mestu na kom ga sigurno ne očekuju

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Glumac Jakov Jevtović sin je čuvenog glumca i profesora Fakulteta dramskih umetnosti Vladimira Jevtovića i mlađi brat svima omiljenog Ivana Jevtovića, pa ne čudi što je rešio da se i on ostvari u ovom poslu.


Jakov iza sebe ima desetine uloga: pojavio se u najpopularnijim ostvarenjima tokom protekle decenije, a nedavno smo ga gledali u filmu "Hotel Beograd" i serijama "Kalkanski krugovi" i "Aleksandar od Jugoslavije". Ipak, Jakov radi i u pozoštu, a jednu pauzu u radu u teatru iskoristio je da započne novi posao: otvorio je restoran!


Imao sam jedan prekid u pozorištu, imao sam potrebu da promenim način života, da izađem iz tog učaurenog pozorišnog kruga i onda sam skapirao da hoću da se bavim ovim, s tim što oko te klope koju sam počeo da radim nisam znao praktično ništa i nisam imao prethodnog restoranskog iskustva, tako da je Youtube tu odigrao dosta i onda kroz lično iskustvo i rad, vidim tu taj napredak koji mi se dešava — ispričao je Jakov Mariji Atankasković u emisiji Viral.

 

Jakov Jevtović
foto: Nemanja Nikolić

On se prisetio kako ga je tokom jedne inspekcije žena koja je došla u restoran prepoznala i rekla: "Pa kako, zašto ste vi tu, propadoste" i iznenadila se kada je shvatila da Jevtović ovaj posao radi jer u njemu uživa.


Ima jedna super anegdota, verujem da je istinita, to mi je neko rekao na snimanju, Danijel Dej Luis, glumac i oskarovac, sreo je Radeta Šerbedžiju nešto nedavno, a Danijel je inače obućar, on ima obućarsku radnju u Firenci, stalno ima te odlaske iz glume, nezadovoljan je, napustio je premijeru "Bandi Njujorka". Uglavnom, sretne Radeta Šerbedžiju i pita ga Danijel: "Šta radiš?", "Pa, ništa, glumom se bavim" i Danijel mu je rekao: "Glumom?! Pa, kako vas nije sramota?", u smislu kako je moguće da se samo baviš glumom — ispričao je Jakov kroz smeh.

 

Obavezno pogledajte šta je još Jakov ispričao u emisiji Viral.

 

 

 

makonda-tracker