simpatičan i dobroćudan

OVO MOŽDA NISTE ZNALI O DEBELJKU IZ IGRE SUDBINE: Vuk Saletović glumio je u OVIM ostvarenjima, a ONA mu je ukrala srce

0

Mnogi glumci iz "Igre sudbine" su osvojili javnost, ali o nekim javnost ne zna detalje... Otkrivamo ko je Vuk Saletović, simpatični Debeljko

foto: Instagram
foto: Instagram

U "Igri sudbine" izdvojio se, između ostalih, i lik Debeljka, dobroćudnog i omiljenog momka koji zasmejava mnoge. U seriji je zaljubljen u sekretaricu Jelenu, ali u ljubavi nema sreće! Međutim, u privatnom životu on živi sasvim drugačije.

 

PROCVETALA POSLE RAZVODA OD TRAGAČA: Izdanje glumice iz serije Igra sudbine o kom je sinoć pričalo pola Beograda

 

Srpski glumac Vuk Saletović i pre "Igre sudbine" glumio je u poznatim ostvarenjima. Poznat je po ulogama u "Šestom čulu", "Uprkos snegu", "3G 80", glumio u "Južnom vetru" i "Beloj lađi", ali najviše slave je, čini se, stekao ulogom Debeljka.

 

On, kao i u seriji, obožava hranu, a u emisiji "Praktična žena" otkrio je jednom prilikom da se stresa oslobađa tako što mesi hleb!

 

U privatnom životu on je i srećno zaljubljen. Njegova supruga Nevena Saletović se takođe bavi umetnošću. Ona je umetnički direktor Kulturnog centra Baraka, koji vodi zajedno sa svojim suprugom.

 

 

 

Kako je Vuk otkrio, Nevena nije vična u kuhinji, ali kazao je da on ima talenta za kuvanje za oboje. Ako je sudeći po Vukovom Instagram profilu, retko se kada razdvajaju!

 

Ovako Nevena izgleda:

 

 

makonda-tracker