žurka za pamćenje

OSEĆAM SE KAO DA IMAM 28: Ceca BLISTA na proslavi rođendana, a evo ko joj je PRVI ČESTITAO!

5

Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi 48. rođendan, a svi su željno iščekivali da vide u čemu će se pojaviti.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica uvek vodi računa o stajlingu, pa je tako sada izabrala zelenu haljinu sa prorezima na struku koju je uparila sa trendi bež salonkama, a kosu je vezala u visok rep.

 

Slavljenica nije skidala osmeh s lica i strpljivo je pozirala fotografima, a onda je sa prisutnima podelila uspomene sa proslave svog punoletstva pre 30 godina.


- Kako se ne sećam, bila sam klinka, imala sam mnogo kolega koji su me ispoštovali, ja sam tada imala četvrti album u karijeri, ozbiljne legende došle su mi na rođendan. Tada sam želela karijeru, ali sam odavno shvatila da sitnice čine sreću. Zdravlje, ljubav i sreća, Pred rođendan mi je stigao peh od fanova, presrećna sam, pokloni su bili inovativni. Deca se zaista trude - kaže Ceca, a potom je prisutnima priznala kako se oseća.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- Osećam se kao da imam 28 i dalje, ja sam porodična žena, tu je i moja karijera. Skockala sam život, imam dosta zakazanih nastupa tokom leta, nadam se da će situacija biti sve bolja - dodaje Ceca.

 

Na pitanje ko joj je prvi čestitao i ko joj je najdraži gost ove godine, Ceca je odgovorila:

 

- Anastasija mi je prva čestitala. Najdraži gost mi je Željko, on je van konkurencije. Presrećna sam što je cela moja porodica na okupu, kao i ljudi koje volim, zato i pravimo ovakve stvari. Kada je čovek zadovoljan, godine su samo broj, bitno je kako se osećate i kako živite - priznaje pevačica i kaže da ne želi da priča o poklonu od dečka Bogdana Srejovića jer je to njena intima.

 

 

makonda-tracker