potresne scene obišle planetu

KO JE SUPRUGA KRISTIJANA ERIKSENA? O slavnom fudbaleru bruji ceo SVET, a ONA je njegova najveća PODRŠKA I OSLONAC

0

Dramatična scena sa večerašnje fudbalske utakmice između Danske i Finske potresla je ceo svet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Autor: Glossy.rs

 

Naime, tokom fudbalske utakmice između Danske i Finske, danski fudbaler Kristijan Eriksen iznenada se srušio na terenu, a snimak trenutka kada je ostao bez svesti obišao je ceo svet. Igrači iz Eriksenovog, ali i protivničkog tima u suzama su posmatrali dramatične trenutke i lekare koji su odmah pritrčali u pomoć, dok je sa tribina na teren pokušala da uđe i njegova izabranica Sabrina Kvist Jensen, koju je zadržalo obezbeđenje.

1 / 4 Foto: Profimedia

Usledila je borba za Eriksenov život, koju su navijači i igrači u neverici i suzama posmatrali, ali zahvaljujući brzoj reakciji lekara, slavnom fudbaleru vratila se svest, nakon čega su ga prevezli u bolnicu, gde su nastavili ispitivanja i brigu o njegovom zdravlju.

1 / 9 Foto: Profimedia

Među brojnim potresnim fotografijama nemilog događaja našle su se i one na kojima je njegova izabranica, koja je u suzama pokušavala da dođe do svog supruga.

 

Srećom, drama se nakon izvesnog vremena stišala, a fanovi, prijatelji i ljubitelji fudbala putem društvenih mreža ne prestaju da upućuju reči podrške Eriksenu, ali i njegovoj porodici.

 

Ko je Sabrina Kvist Jensen?

 

Sabrina je rođena Danskoj, gde se školovala za frizera, a nakon što se sa Kristijanom, zbog njegovih klupskih obaveza, preselila u London, počela je da radi za jednu modnu kuću. Par je 2016. kupio kuću u Hemstedu, a kako su ranije otkrili za britanske medije, nije im bilo lako da se prilagode novoj sredini.

 

- Morate naučiti kako da se borite fizički i mentalno, ali ja mogu da istrpim pritisak i sve zahteve, zato što sedam dana u nedelji živim za svoj posao - rekao je jednom prilikom Kristijan i dodao:

 

- Sve to je veoma teško za moju devojku. Naravno da bih voleo da mogu da izlazim u grad sa njom i našim društvom, ali jednostavno, to se ne uklapa sa igranjem fudbala u Engleskoj - rekao je Kristijan.

 

Sabrina nije jedna od tipičnih "žena fudbalera" - trudi se da živi miran, porodični život dalje od očiju javnosti, pa je u medijima veoma retko možemo videti, a retke su situacije kada paparaci uspeju da zabeleže njene izlaske u grad sa prijateljima koji uglavnom podrazumevaju mirne večere u njihovim omiljenim restoranima.

Sabrina i Kristijan uplovili su u romansu 2012. godine, a pet godina kasnije saopštili su javnosti da čekaju svoje prvo dete. U junu 2018. poželeli su dobrodošlicu sinu, koji je odmah postao centar njihovog sveta, a slavni fudbaler putem društvenih mreža često deli fotografije na kojima pokazuje koliko uživa u roditeljstvu i porodičnom životu.

 

Par je krajem prošle godine sa javnošću ponovo podelio najlepše vesti, kada se njihovoj porodici pridružio još jedan član.

 

 

makonda-tracker