(FOTO)

BIO JE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA BIVŠE JUGE, LOMIO ŽENSKA SRCA: Da li biste danas prepoznali čuvenog PEVAČA?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Tralala

12-06-2021 10:40h
Toliko je bio čuven da danas niko ne može da nabroji 2 njegove pesme a kamo li više.Faca jeste bio i ostao za svoje godine,to mu je bio adut a ne pevanje.I nije mu izrasla druga glava pa da nas pitate da li bi ga prepoznali.Ali da prođe pored nas nebi kao ni većinu drugih.

Redak zver

06-01-2022 22:46h
Pevač Srebrnih krila sa 'rapavim glasom, i dasa.
A sada mala digresija.
Pričaju dva Piroćanca:
- Čul li si što u subotu Srebrna krila doode na stadion?
- Ma, jok, a koji su pa ti?
- Nemam pojma, al Radnički đi sigurno ima rastrti!

vesna

10-01-2022 01:53h
ćuven, znam samo ,,oAna tugo mojih dana,, i ništa više

Fahri

14-01-2022 22:20h
To su bili dani.

Rajna

15-01-2022 15:35h
Au al se ofuco picolomac!

Zorica

25-01-2022 08:18h
@Rajna
A kako bi trebalo da izgleda čovek sa skoro 70 godina? Baš da vidim kako ti izgledaš ili kako ćeš izgledati sa 69 godina, koliko Kalember puni u aprilu... Jeste njima najveći hit bio "O Ana", ali su ipak u svoje vreme bili popularni i imali dosta hitova: Ja nisam kockar, Sanjar lutalica, Vino na usnama, Nek' živi ljubav, Zakuni se ljubavi... Ne mogu više da se setim... Osamdesetih godina učestvocao na Evroviziji... Realno, sasvim dobra karijera...

Olivera

15-02-2022 19:00h
@Zorica
Izgleda i dalje dobro.

Goran

31-01-2022 20:26h
Mnogo mi je drag Vlado i sve pesme posebno od starih Srebrnih Krila... Muzika koja leci dushu. Razglednica iz provincije, Pomozi mi, Ana, Ljubio sam Nadu, Ja nisam kockar, Sanjar-Lutalica.... Sve najbolje jednom istinskom velikanu Jugo-Popa a svi vi koji ga nipodostavate ili ni ne poznajete, neka... nije to do vas. Kazem samo: Ima nas raznih.

Snežana R.

21-02-2022 08:10h
Naravno. Lijep bio, lijep ostao. Godine kao kod svih nas urade svoje.

ako on ima raskosni glas ja sam onda slavuj za njega

11-04-2022 13:19h
oduševljavao javnost i svojim raskošnim glasom, a danas je skoro neprepoznatljiv.
_________
za "raskosni glas" se misli na nekoga ko peva ko slavuj, ovaj je daleko od slavuja, nije nikada bio pevac, vise recitator sa hrapavim dubokim tenorom.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: