Gven Stefani: Mir nalazim u toaletu

0
Pop-rok pevačica i kreatorka Gven Stefani priznaje da joj je ponekad veoma teško da se nosi sa poslovnim, bračnim i majčinskim obavezama, te da kupatilo predstavlja jedino mesto na kojem uspeva da nađe slobodne trenutke da se odmori i presabere
foto: BANG
foto: BANG

Četrdesetdvogodišnja muzička zvezda Gven Stefani koja se proslavila radom u grupi No Doubt, solo projektima, kao i modnom linijom L.A.M.B, zajedno sa svojim suprugom Gavinom Rozdejlom podiže dvojicu sinova, petogodišnjeg Kingstona i trogodišnjeg Zumu. Slavna mama sjajno se snalazi u dnevnom rasporedu prekrcatom raznoraznim obavezama, pa je tako iznašla i savršen kutak u kojem može da ima svoj mir.

- Meditacija je prava stvar za mene. No, da se ne lažemo, ponekad sam primorana da pobegnem u toalet, gde se zaključam da niko ne može da me nađe – iskreno je ispričala Gven.

Simpatična plavuša smatra da je mnogo jednostavnije uskladiti karijeru modne dizajnerke sa ulogom majke, nego istovremeno biti roditelj i rok zvezda.

- L.A.M.B sam pokrenula 2003. godine zato što nisam verovala da ću se baviti muzikom posle svoje četrdesete. Poznajući sebe, bila bih depresivna da se ne bavim nečim kreativnim, tako da sam pokrenula sam svoju modnu liniju. Takođe, veoma mi se dopada da imam posao na kojem sedim u radnoj sobi i kroz prozor posmatram svoju decu kako se igraju. Ne mogu sebe da zamislim da uzmem slobodan dan. No, nisam mogla ni da pretpostavim da će mi se jednog dana desiti da istovremeno budem supruga i majka, da i dalje snimam ploče, a uz sve to dizajniram odeću. Drugim rečima, da ću sebi čupati kosu – našalila se višestruko uspešna Gven.

makonda-tracker